Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤ.ΞΗΡΟ “ΝΕΚΡΟ Ή ΖΩΝΤΑΝΟ”. ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ-ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ “ΓΕΡΑΚΙΑ” ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

cia


Δεν κρατάνε ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα για ένα “ελεύθερο δημοκρατικό” κράτος, όπως υποτίθεται είναι η Ελλάδα και όπως την κατάντησε ο υποτακτικός της Μέρκελ, “ταγματασφαλίτης” Σαμαράς. Τα κοράκια και τα γεράκια του Αμερικανικού Πενταγώνου χύνουν αίμα και χολή για τις
ελληνικές αρχές ασφαλείας και προειδοποιούν έμμεσα ότι εαν η ΕΛΑΣ δεν συλλάβει τον Ξηρό, θα αναλάβουν αυτοί. Όπως κατ’επανάληψη έχουν κάνει στο παρελθόν χωρίς να ρωτήσουν κανέναν.
«Μας ανησυχεί βαθύτατα ότι ο καταδικασμένος για πράξεις τρομοκρατίας Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος ήταν ένα βασικό μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, που σκότωσε πέντε υπαλλήλους της αμερικανικής Αποστολής στην Ελλάδα, αγνοείται μετά από μια άδεια απουσίας από τη φυλακή όπου εξέτιε έξι διαδοχικές ποινές ισόβιας κάθειρξης για δολοφονίες. Συνεργαζόμαστε με Έλληνες αξιωματούχους σχετικά με την υπόθεση. Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να εντοπίσει τον Ξηρό και να τον στείλει στην φυλακή. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ελλάδα είναι εταίροι στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας σε όλες τις μορφές της, και συνεργαζόμαστε στενά με τις ελληνικές αρχές για την αντιμετώπιση όσων χρησιμοποιούν τη βία για να επιδιώξουν να επιτύχουν τους στόχους τους». Οπως αναφέρει το mignatiou.com, παρά την εξάρθρωσή της 17Ν, οι Αμερικανοί τη «διατηρούν» στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων που δρουν σε διάφορες χώρες του κόσμου.
Οι ΗΠΑ μαζί με το προτεκτοράτο τους, τους Γερμανούς οικονομικούς δολοφόνους, πιέζουν και δρουν ανενόχλητοι στην αφύλακτη οικονομική ζώνη της Μπανανίας.
 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...