Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Καμμένος: Σαμαράς και Βενιζέλος θα πληρώσουν ποινικά και αστικά

Καμμένος: Σαμαράς και Βενιζέλος θα πληρώσουν ποινικά και αστικά


Βολές εναντίον του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε από τις Σέρρες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο περιοδείας του σε πόλεις της βόρειας Ελλάδας.
«Αυτοί που συνυπέγραψαν για τους όρους του μνημονίου και τα μνημόνια , αυτοί που έφεραν την Ελλάδα στην τρόικα και του Έλληνες τους οδήγησαν στην αγχόνη να ξέρουν ότι δεν θα γλιτώσουν
και θα πληρώσουν ποινικά και αστικά» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τις Σέρρες αναφερόμενος στην πολιτική του μνημονίου που ασκήθηκε .
Σχολιάζοντας τις τελευταίες δηλώσεις του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη ο κ.Καμμένος είπε χαρακτηριστικά : «Ο Βενιζέλος αντί να μαζεύεται και να ντρέπεται , αντί να παραδοθεί με την κυβέρνηση του κ.Παπανδρέου και του Παπακωνσταντίνου, τουλάχιστον την ώρα που υποφέρει ο ελληνικός λαός, ας σιωπήσει. Πάντως δεν θα τη γλιτώσει από εμάς».
Για μια ακόμη φορά ο κ.Καμμένος επεσήμανε ότι δεν θα συνεργαστεί με τον κ.Σαμαρά και τα μνημονιακά κόμματα, ενώ είπε¨ «Δικαιώνομαι γιατί οι μνημονιακοί τώρα δηλώνουν ότι οι πολιτική τους ήταν λανθασμένη».
Απευθυνόμενος μάλιστα στους κ.Σαμαρά και Βενιζέλο , τους αποκάλεσε λαϊκιστές και τους κατηγόρησε για προεκλογική παροχολογία.Αναφορικά με τυχόν επικείμενη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ.Καμμένος επεσήμανε ότι δεν έχουν κοινούς στόχους και δεν συγκλίνουν τα προγράμματα τους στα εθνικά θέματα .
Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη τύπου ο κ.Καμμένος δήλωσε: «Καταργούμε τα μνημόνια τώρα. Στόχος μας είναι η διασφάλιση της εθνικής κυριαρχίας και της πατρίδας μας».
 .iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...