Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Σοκ από την "ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13"> Ο Ζανιάς φέσωσε με κομπίνα το Δημόσιο την στιγμή που απειλεί με κατασχέσεις όσους χρωστούν 3000 ευρώ!





ΟΙ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Ο φερόμενος ως υπουργός Οικονομικών κ. Ζανιάς που απειλεί με κατασχέσεις όσους χρωστάνε 3.000 ευρώ φέσωσε με κομπίνα το Δημόσιο!
Αυτό αποκάλυψε η εφημερίδα "Παρασκευη και 13" του Λιάτσου κι εμείς τρίβουμε τα μάτια μας καθώς το διαβάζουμε. Ο κ. Ζανιάς ήταν από τους βασικούς συνομιλητές της Τρόικας.
"Είναι η σταθερά του συστήματος..." λένε όσοι γνωρίζουν.

«Συνεργάτες του Βενιζέλου και του Οικονόμου πήραν λεφτά με κομπίνα και φέσωσαν το Δημόσιο», αποκάλυψε στο κύριο θέμα της η «Π+13» την περασμένη εβδομάδα. Όπως σημειώναμε, «δύο ιδιαίτερα προβεβλημένα στελέχη του οικονομικού επιτελείου του οποίου ηγούνται οι Ευάγγ. Βενιζέλος και Π. Οικονόμου εμφανίζονται να οφείλουν χιλιάδες ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο, τα οποία έλαβαν ως αχρεωστήτως καταβληθέντα για δήθεν συμμετοχή τους σε ερευνητικά προγράμματα ως καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τώρα καλούνται να τα επιστρέψουν…».
Πέρασαν κιόλας επτά ολόκληρες μέρες από την αποκάλυψη αυτού του σοβαρότατου θέματος και από το υπουργείο Οικονομικών ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν. Ή να μην ιδρώνει τα αυτί τους με τίποτα πλέον και να λειτουργούν ανοιχτά στη λογική «εμείς την πολιτική μας να εφαρμόζουμε κι ας πάει και το παλιάμπελο που λέγεται δημόσιο χρήμα». Ή να είναι τόσο πολύ απορροφημένοι με την καταστροφή της χώρας που να ξέχασαν να εκδώσουν έστω μια δειλή διάψευση ή να ζητήσουν μια διευκρίνιση. Λες και δεν τους αφορά το θέμα, ακόμη κι όταν πρόκειται για τη διπλανή τους πόρτα, τους άμεσους συνεργάτες τους.
Όπως και να έχει το πράγμα κατανοούμε τους λόγους της καθυστέρησης. Αλίμονο, άνθρωποι είναι και μάλιστα με πολλές σκοτούρες στο κεφάλι. Δεν μπορούν να κάνουν κι ένα θέμα γαργάρα; Ωστόσο, για να διευκολύνουμε τους κ.κ. Βενιζέλο και Οικονόμου τούς ενημερώνουμε πως τα δύο πρόσωπα στα οποία αναφερόταν το δημοσίευμα είναι πολύ σημαντικά και κατέχουν θέσεις κλειδιά: Ο ένας είναι ο Γιώργος Ζανιάς, πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, αυτός που συχνά δίπλα στον πρωθυπουργό συμμετέχει στις συναντήσεις με όλους τους μεγάλους της Ευρώπης. Και ο δεύτερος είναι ο Διομήδης Σπινέλης, γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων, αυτός που μας έχει καταγραμμένους όλους στο περίφημο ΤΑΧΙS κι όποιος ξεχάσει να πληρώσει έστω και ένα ευρώ τον βρίσκουν αμέσως τα σαΐνια του (ο Δ. Σπινέλης μάλιστα έχει προχωρήσει σε διακανονισμό για να πληρώσει). Ελπίζουμε τώρα να υπάρξει μια απάντηση. Πάντως εμείς θα περιμένουμε. Και από υπομονή άλλο τίποτα…
http://www.paraskevi13.com/?p=25205

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...