Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Τι ακριβώς εννοεί ο Α. Σαμαράς- υποψήφιος πρωθυπουργός της χώρας;;; Να πληρώσουν μερικά εκατομμύρια ευρώ οι φαρμακοποιοί από την τσέπη τους για να στηρίξουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας;;Μήπως τους μπερδεύει με τον κλάδο των εφοπλιστών;;;



Ο Σαμαράς ζητά άμεση λύση στο θέμα των φαρμάκων

«Είναι αλήθεια ότι το Δημόσιο χρωστά πολλά στους φαρμακοποιούς, στους γιατρούς, στα εργαστήρια, στις ιδιωτικές κλινικές, στους εργαζομένους, στο νοσηλευτικό προσωπικό, στους προμηθευτές των νοσοκομείων και στον ΕΟΠΥΥ. Όμως, οι άρρωστοι, οι ηλικιωμένοι δεν επιτρέπεται να ταλαιπωρούνται άλλο. Οφείλουμε να βάλουμε πάνω από όλα την υγεία των Ελλήνων πολιτών και ιδίως εκείνων που στερούνται οικονομικής δυνατότητας».

Ο κ. Σαμαράς καταλήγει: «Καλώ τους φαρμακοποιούς και τους προμηθευτές υγείας να δείξουν ευαισθησία και κατανόηση και να μην στερήσουν από τους πολίτες, που δεν φταίνε σε τίποτα, την παροχή φαρμάκων και υπηρεσιών Υγείας στον κρίσιμο χρόνο που διανύουμε.
Η χρηματοδότηση του συστήματος Υγείας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα, γιατί η Υγεία αποτελεί το υπέρτατο αγαθό για κάθε Ελληνίδα και Έλληνα. Η Νέα Δημοκρατία θα το προασπίσει»
asimbibastoicom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...