Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ντροπή: Συνέλαβαν κοπέλα που αμύνθηκε σε τσαντάκηδες!






Θα τρελαθούμε τελείως: Συνέλαβαν μια νεαρή γυναίκα που αμύνθηκε σε επίθεση δύο τσαντάκηδων ενώ περπατούσε σε έναν δρόμο στην Κατερίνη! Όταν οι κακοποιοί προσπάθησαν να αρπάξουν την τσάντα της, έβγαλε… στιλέτο και μαχαίρωσε τον έναν από αυτούς! Αυτό της στοίχισε τη σύλληψή της!

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη όταν οι δυο δράστες ηλικίας 27 και 31 χρόνων πλησίασαν την
22χρονη και την έσπρωξαν βίαια, τραβώντας ταυτόχρονα την τσάντα της. Όμως, εκείνη φαίνεται πως ήταν προετοιμασμένη, γιατί έβγαλε το στιλέτο και το κάρφωσε στο σώμα του 31χρονο τραυματίζοντάς τον ελαφρά! Ο κακοποιός αντέδρασε άμεσα. Αφόπλισε το… ζόρικο θύμα του και το τραυμάτισε ελαφρά με το ίδιο στιλέτο, ενώ ο 27χρονος συνεργός του κατάφερε τελικά να αρπάξει την τσάντα της!

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή πεζή, αλλά εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και συνελήφθησαν. Το στιλέτο και η τσάντα βρέθηκαν πεταμένα σε κάποιο σημείο του δρόμου, ενώ η 22χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπως και ο 31χρονος τσαντάκιας. Και οι δυο νοσηλεύονται φρουρούμενοι, καθώς η κοπέλα ... συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και απλή σωματική βλάβη! Δράστες και θύμα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης. Ε, να τους κλείσουν και στο ίδιο κελί! Μόνο αυτό μας έλειπε!
Ποιος θα τολμήσει να αντισταθεί στους ληστές, όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα; Όταν το κράτος συλλαμβάνει πολίτες που βρίσκονταν σε κλασική αυτάμυνα; Για να δικαιολογήσει την δική του ανικανότητα να εξασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών;.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...