Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Πάνος Καμμένος: "Θα κόψουμε το χέρι των εισπρακτικών εταιρειών"



Αποσπάσματα από την ομιλία του προέδρου του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνου Καμμένου από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

"Θα κόψουμε το χέρι των εισπρακτικών εταιρειών. Δεν θα τους αφήσουμε να πειράξουν την περιουσία -δημόσια και ιδιωτική- κανενός Έλληνα και καμίας Ελληνίδας."

"Όχι στην καταστροφή του περιβάλλοντος. Μόνο οι επιχειρήσεις που θα διασφαλίσουν τους περιβαλλοντολογικούς όρους θα πάρουν άδεια. Εδώ είναι Ελλάδα! Δεν είμαστε Γκάνα να σκορπίζουμε καρκίνο στους εργαζόμενους και τους πολίτες."
(Σ.Σ.: Η αναφορά γίνεται με αφορμή την εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική).

"Επισκεφθείτε τις εφορίες σας και ρωτήστε τι θα πληρώσετε μετά τις εκλογές. Ενώ έχουν πρόβλημα εσόδων, έδωσαν παράταση ένα μήνα στην υποβολη των φορολογικών δηλώσεων, γιά τα μέσα Ιουλίου, με σκοπό να κρύψουν την αλήθεια."

Μετά τον Πολύγυρο, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επισκέφθηκε τη Νέα Καλλικράτεια και τα Νέα Μουδανιά.

Τον συνόδευαν οι πολιτευτές της εκλογικής περιφέρειας Χαλκιδικής.

Ακολουθεί video από το XTV Χαλκιδικής. Φώτο από το halkidikinews.gr



«Η Χαλκιδική είναι ένα από τα ωραιότερα μέρη του κόσμου , ένας τουριστικός προορισμός, ο οποίος δέχεται αυτή τη στιγμή την επίθεση της νέας τάξης πραγμάτων και της τρόϊκας. Ολόκληρες ξενοδοχειακές μονάδες, οι οποίες συντηρούν εκατοντάδες εργαζομένους κλείνουν γιατί προτιμούν κάποιοι να χρηματοδοτούν τους τοκογλύφους των ξένων τραπεζών αντί να χρηματοδοτούν τον ελληνικό τουρισμό. Βλέπουμε το αδιέξοδο που έχουν περιέλθει ιδίως οι επιχειρήσεις γι αυτό το λόγο προτείναμε τον Ειδικό Εθνικό Λογαριασμό των οφειλετών προκειμένου να πάρουν μια ανάσα όλες αυτές οι επιχειρήσεις που φιλοξενούν χιλιάδες τουρίστες που έρχονται στην πατρίδα μας και παράλληλα δίνουν δουλειά χιλιάδες Έλληνες εργαζόμενους» είπε ο κ.Καμμένος.

Αναφορικά με την επένδυση χρυσού στη βόρεια Χαλκιδική ο κ.Καμμένος είπε: «Εμείς πιστεύουμε στις επενδύσεις και στην αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου, ωστόσο πρέπει να ελεγχθούν όλες οι μελέτες, να διασφαλιστεί πλήρως ότι δε θα πειραχθεί το περιβάλλον. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί κυάνιο και δε θα γίνουμε Γκάνα να πεθαίνουν οι άνθρωποι. Θα είμαστε εγγυητές ώστε να μη διαταραχθεί η φυσική ισορροπία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...