Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΕΓΓΡΑΦΟ- ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΗ !!!


Αγαπητό Istologio,
Και να που ” Το Χωνί ” έρχεται με την έκδοση της 3ης Ιουνίου να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να επιβεβαιώσει με χειρόγραφο έγγραφο-φωτιά αυτό που όλοι λίγο-πολύ υποψιαζόμασταν ή θεωρούσαμε…
σίγουρο. Όταν τον Σεπτέμβριο του 2011 στη ΔΕΘ, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Γ. Παπανδρέου για τις καταγγελίες Αυστριακού Ευρωβουλευτή που τον έφεραν αναμεμειγμένο μαζί με τον αδελφό του Αντρίκο στα ασφάλιστρα κινδύνου, τα περίφημα CDS, που αφορούσαν στην χρεοκοπία της Ελλάδας, εκείνος απάντησε ότι δε γνώριζε καν τι είναι τα CDS.
Και τώρα η αλήθεια έρχεται στο φως δια χειρός Άκη Τσοχατζόπουλου. Και κρίνοντας από τα δημοσιεύματα που αφορούν στο ημερολόγιο του και που εδώ και μέρες έχουν αρχίσει και δημοσιοποιούνται, ο πρώην ισχυρός άντρας του ΠΑΣΟΚ φαίνεται αποφασισμένος να πραγματοποιήσει τις απειλές του, πληρώνοντας με το ίδιο νόμισμα τους πρώην συντρόφους του, προεκλογικά, ” ρεφάροντας ”, αργά και βασανιστικά, τη σύλληψη της Μ.Τετάρτης στη σκιά της Ακρόπολης, αλλά και τις προφυλακίσεις που ακολούθησαν.
Έτσι το έγγραφο που δημοσιεύεται στο ” Χωνί ” αποκαλύπτει, σύμφωνα με τις σημειώσεις του Άκη, την παρέμβαση του Γ. Παπανδρέου στην Δικαιοσύνη καθώς ο τελευταίος μετέφερε την επιθυμία του στον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, ώστε αυτός να μεσολαβήσει και να ” καθαρίσει ” τον αδελφό του Αντρίκο στην υπόθεση των CDS παρεμβαίνοντας στο έργο των αρμόδιων εισαγγελέων ” χαλιναγωγώντας ” τους.
Και θα έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον να ακούσουμε τι έχει να μας πει τώρα για όλα αυτά ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τόσο για τη διαφθορά στο κόμμα του, κυρίως όμως για τον υποψήφιο βουλευτή του Γ. Παπανδρέου.

αυτόπτης μάρτυς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...