«Τους Έλληνες δεν τους πάμε, αλλά στην περίπτωση της Παιανίας θέλουμε ο νεαρός να μην τιμωρηθεί», γράφουν πολίτες της γειτονικής χώρας σε σχόλιά τους σε ιστοσελίδες…
Εκπλήσσει η συμπεριφορά των Αλβανών πολιτών στο θέμα της Παιανίας, όπου νεαρός Έλληνας 
σκότωσε συμπατριώτη τους ληστή.
Οι περισσότεροι σε σχόλιά τους σε ιστοσελίδες της χώρας τους δεν κατηγορούν τον Έλληνα, αλλά τον Αλβανό, που έκανε ληστείες.
Γράφουν χαρακτηριστικά: «Τους Έλληνες δεν τους πάμε, αλλά στην περίπτωση της Παιανίας θέλουμε ο νεαρός να μην τιμωρηθεί». Ενδεικτικά είναι τα παρακάτω σχόλια:
*(Sigurisht qe ka marre ate qe meriton. Nje grabites qe te hyn ne shtepi e te kercenon familjen, meriton vdekjen. Kush nuk e mbron familjen e tij, eshte njeriu me kot ne bote.)
Σίγουρα έλαβε αυτό που του άξιζε. Ένας κλέφτης που μπαίνει σπίτι σου και απειλεί την οικογένειά σου, αξίζει τον θάνατο. Όποιος δεν προστατεύει την οικογένειά του, είναι ο ποιο χαμένος άνθρωπος στον κόσμο.
*(ηajdutet hajdut ngelen, ngado qe vine, sidomos keta qe ia lene namin gjith te tjereve. Shtepia ruhet, e sidomos kur te kecenojne nenen nuk ka llafe.)
Οι κλέφτες κλέφτες μένουν, απ’ ‘οπου και αν έρχονται, ειδικά τούτοι που βγάζουν το όνομα σε όλους τους υπολοίπους (Αλβανούς). Το σπίτι προστατεύεται, ειδικά όταν σου απειλούν τη μάνα, δεν το συζητώ.
*(i lumt dora grekut. Shkoft ne ferr viktima!)
- Γεια στο χέρι του Έλληνα. Να πάει στην κόλαση το θύμα
*(Ska muhabet , e ka merituar ate qe e ka kerkuar)
- Δεν τίθεται θέμα, του άξιζε αυτό που έπαθε
*(greket nuk i dua por ne ket rast mir jaka ber qe ka vrar ska qka te vin ksaj hajna deshiroj qe greku mos te denohet)
- Τους Έλληνες δεν τους πάω αλλά σε αυτή την περίπτωση καλά έκανε και τον σκότωσε, θέλω ο Έλληνας να μην τιμωρηθεί.
*(I lumnte dora keteij djaloshi.Shume mire ja paska bere.Edhe pse ne kete raste behet fjale per nje shqiptare.
Per Greket nuk eshte se kam ndonje simpati,por ne kete raste djaloshi 23 vjecare,ka vepruar ashtu sic mund te vepronte cdo njeri ne shtepine e vete)
- Γεια στα χέρια αυτού του παιδιού. Τι καλά που του έκανε.  Παρόλο που μιλάμε για Αλβανό. Για τους Έλληνες δεν έχω καμία συμπάθεια, αλλά σε αυτή την περίπτωση  ο 23χρονος, έπραξε όπως θα έπραττε ο καθένας στο σπίτι του.
 prionokordela.gr