Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Οι Γερμανοί εισέβαλαν στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα


  • 5055



 Οι Γερμανοί εισέβαλαν στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα

Θεατές Γερμανούς είχε χθες το βράδυ η εκπομπή του Γιώργου Τράγκα «Χωρίς Αναισθητικό». Λίγο πριν την έναρξή της, τηλεοπτικό συνεργείο του RTL με δημοσιογράφο και διερμηνέα έκανε «εισβολή» στο στούντιο για να παρακολουθήσει από κοντά τον γνωστό
δημοσιογράφο!
Αφού έκαναν τα απαραίτητα πλάνα μόλις έπεσε το σήμα τέλους του την «έπεσαν» κανονικά! Το κανάλι που κάνει αφιέρωμα στην ελληνική κρίση, ήθελε τη γνώμη του Γιώργου Τράγκα, του Έλληνα που έχει μιλήσει έξω από τα δόντια για τους Γερμανούς.
Γνωρίζοντας τα λεγόμενά αλλά και γραφόμενά του τον τελευταίο χρόνο, θέλησαν να τον συναντήσουν από κοντά και να του μιλήσουν! Η συνέντευξη κράτησε λίγο καθώς οι ερωτήσεις ήταν πολύ συγκεκριμένες.
 Οι Γερμανοί εισέβαλαν στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα
Όπως και οι απαντήσεις. Ο δημοσιογράφος τόνισε μεταξύ άλλων πως οι Γερμανοί κατηγορούν συνεχώς τους Έλληνες, τους θεωρούν τεμπέληδες και άχρηστους και πως χρωστάνε : «Ξεχνάνε όμως ότι χρωστάνε επειδή αγόραζαν στραβά υποβρύχια που έγερναν…!» δηλώνει. Ο γερμανός δημοσιογράφος λίγο πριν τον ευχαριστησει τον ρώτησε αν θα έκανε διακοπές στη Γερμανία «Γιατί όχι; Έχω ακούσει ότι πολύ ωραίο χώρα! Δεν έχω πρόβλημα με τον λαό και δεν φοβάμαι κανέναν! Πιστεύω ότι και εκείνοι θα καταλάβουν τι γίνεται και σύντομα θα ρίξουν τη Μέρκελ!» σε λίγες μέρες ολόκληρη η συνέντευξη του Γιώργου Τράγκα όπως θα τη παρουσιάσει το RTL!
πηγη
filologos10.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...