Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Γιγαντιαία επιχείρηση ΕΚΑΜ - Εγκλωβισμένη η συμμορία του Μάριον Κόλα (upd)

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ''ΧΤΕΝΙΖΕΙ'' ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

[Ανανέωση 12:58]
 
 
Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται ο εντοπισμός των τριών επικίνδυνων δραπετών των φυλακών Τρικάλων. Αστυνομία και Λιμενικό επιχειρούν να κλείσουν όλες τις πιθανές διόδους προς την Αλβανία με σκοπό να εγκλωβίσουν τους κακοποιούς, που ζωσμένοι σαν «αστακοί» με καλάσνικοφ και χειροβομβίδες είναι αποφασισμένοι για μάχη σώμα με σώμα, χωρίς να υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή. Οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή του Σουλίου με πάνοπλους αστυνομικούς της ΕΚΑΜ,
ελικόπτερο και άλλες δυνάμεις με θερμικές κάμερες να προσπαθούν να εντοπίσουν κάποιο ίχνος τους.
Οι αστυνομικοί βρήκαν το απόγευμα του Σαββάτου, στην περιοχή Προσήνη, σε απόκρημνη ρεματιά το μηχανάκι που φέρεται να είχαν κλέψει από το χωριό Γλυκή, τα ξημερώματα της Παρασκευής, στην προσπάθεια τους να διαφύγουν προς τη χώρα τους.
Την ίδια στιγμή σκάφη του λιμενικού περιπολούν στις ακτές ώστε να μην διαφύγουν οι δραπέτες δια θαλάσσης προς την Αλβανία. Όλη τη νύχτα, ισχυρές δυνάμεις των ΕΚΑΜ μαζί με την ΟΠΚΕ και αξιωματικούς της Αστυνομίας από την Πρέβεζα, την Θεσπρωτία, τα Ιωάννινα με ηλεκτρονικά μέσα και θερμικές κάμερες, χτένισαν την ευρύτερη περιοχή, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να εντοπίσουν κάποιο ίχνος των κακοποιών.
Οι κακοποιοί, όπως όλα δείχνουν, επιχειρούν να φτάσουν στην Αλβανία, ενώ από τις κινήσεις μέσα στην παλιά επαρχιακή οδό Φιλιππιάδας-Ηγουμενίτσας, φαίνεται ότι γνωρίζουν την περιοχή.
____________________________
 
 
Εγκλωβισμένοι στην κοιλάδα της Παραμυθιάς φαίνεται πως είναι οι επικίνδυνοι Αλβανοί δραπέτες από τις φυλακές Τρικάλων και οι επικεφαλής των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πως είναι εξαντλημένοι, κινούνται με τα πόδια και σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση κάτι που δυσχεραίνει τις προσπάθειές τους να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς που σαρώνουν την περιοχή.
 
Μάλιστα η εκτίμηση των αρχών είναι πως η συμμορία του Μάριον Κόλα δεν θα αντέξει για πολύ. Την ίδια ώρα ελικόπτερο της αστυνομίας χτενίζει την περιοχή, ενώ επίκειται νέα μεγάλη επιχείρηση δυνάμεων των ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ με ηλεκτρονικά μέσα και θερμικές κάμερες με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψή των δραπετών.
 
Ωστόσο οι αστυνομικοί είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αφού οι Αλβανοί κακοποιοί βρίσκονται «μια ανάσα» από τα ελληνοαλβανικά σύνορα και κοντά στο στόχο τους να διαφύγουν στη γειτονική χώρα και θα κάνουν τα πάντα για να το καταφέρουν.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...