Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Σάλος στη ΝΔ με Ασημάκη Παπαγεωργίου και Μουρούτη



Άνω κάτω φαίνεται να είναι η ΝΔ από την αποκάλυψη του HOT DOC και του koutipandoras.gr, ότι κυρία με το όνομα Όλια Αποστολοπούλου, (δηλαδή το πατρικό όνομα της συζύγου του διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ Γιώργου Μουρούτη), έχει οριστεί ως σύμβουλος του υφυπουργό ΠΕΚΑ
Ασημάκη Παπαγεωργίου. (Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ).
Τον κομματικό μηχανισμό δεν απασχολεί τόσο η ηθική πλευρά του θέματος, δηλαδή ότι η κυρία αυτή έχει διοριστεί χωρίς να έχουν τηρηθεί οι νόμιμες διαδικασίες και χωρίς να έχει γίνει απ” ότι φαίνεται καμία δημοσίευση σε ΦΕΚ, αλλά ότι ο υφυπουργός φτάνει στο σημείο να παρανομεί για να εξασφαλίσει σχέσεις με το πρωθυπουργικό περιβάλλον. Υποστηρίζουν μάλιστα, πως η υπουργοποίηση Παπαγεωργίου, η οποία δεν ήταν στις αρχικές διαθέσεις του Σαμαρά, εξασφαλίστηκε από τον καλό «λόγο» του φίλου του και εξυπηρετούμενου, Γ. Μουρούτη. Ο υφυπουργός Ασημάκης Παπαγεωργίου, πέντε ημέρες αφότου ζητήθηκε επίσημη απάντηση και δύο ημέρες μετά τη δημοσίευση, δεν έχει απαντήσει αν η κυρία Όλια Αποστολοπούλου, της οποίας τα στοιχεία συμπίπτουν με αυτά της κυρίας Μουρούτη, είναι πραγματικά η σύζυγος του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. Δεν έχει απαντήσει επίσης, στο πως διορίστηκε στο γραφείο του, αφού δεν υπάρχει κανένα ΦΕΚ, και από που πληρώνεται.
Είναι προφανές ότι έτσι κι αλλιώς μπαίνει θέμα και ποινικής ευθύνης του υφυπουργού, αφού όπως δείχνουν τα στοιχεία και υποστηρίζουν στελέχη του υπουργείου του, όλες οι διαδικασίες είναι εντελώς παράνομες. Ευθύνη φέρει πλέον και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος έχει ενημερωθεί από τα δημοσιεύματα και από τους συμβούλους του, αλλά επιμένει να συγκαλύπτει την παράνομη κατάσταση, την ώρα που η πολιτική του (αυτή την οποία ο ίδιος χαρακτηρίζει αναγκαία) δημιουργεί εκατοντάδες χιλιάδες ανέργων, την ίδια στιγμή που φαίνεται να βολεύεται η κυρία Μουρούτη. Είναι ενδιαφέρον πως την ώρα που η κυρία Όλια Αποστολοπούλου, σύμβουλος υπουργού εμφανίζεται να δουλεύει στο υπουργείο, η κυρία Αποστολοπούλου, σύζυγος Μουρούτη, στα social media (twitter και facebook) δεν κάνει δουλειά υπουργείου αλλά γράφει πόσο τεμπέληδες είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι, προπαγανδίζει την πολιτικής της ΝΔ και μιλάει και με φίλους της.
Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στο HOT DOC που κυκλοφορεί
 koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...