Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΑΕΚ: Πυρετώδεις διεργασίες για τα σχέδια του γηπέδου



Μπορεί τα βλέμματα των φιλάθλων της ΑΕΚ να είναι στραμμένα στις μεταγραφές και την ενίσχυση της ομάδας όμως παράλληλα μεγάλο βάρος έχει ρίξει η διοίκηση  στο θέμα του γηπέδου. 

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ασχολείται με το νέο γήπεδο της Ένωσης στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας και δεν θέλει να υπάρξει καμία καθυστέρηση στη συγκεκριμένη υπόθεση. Σημαντικό ρόλο  παίζουν τα σχέδια, τα οποία επεξεργάζονται εδώ και καιρό οι αρχιτέκτονες. 

Εντός της εβδομάδας ή την επομένη αναμένεται στην Αθήνα ο Μάσιμο Μαγιοβιέτσκι. Πρόκειται για τον Ιταλό αρχιτέκτονα με τον οποίο θα έχει επαφές ο Μελισσανίδης, και ο Θανάσης Κυρατσούς, ο Έλληνας αρχιτέκτονας. Μόλις ολοκληρωθούν τα σχέδια για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα παρουσιαστούν στη Δημοτική Αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας και στους φιλάθλους της ομάδας. 

Μέσα στις επόμενες μέρες είναι πιθανό να υπάρξει συνάντηση του Δημήτρη Μελίσσανίδη με τον Νίκο Νοτιά για το θέμα των γηπέδων στα Σπάτα. Η ΑΕΚ θα παραμείνει στο προπονητικό κέντρο και μόλις βρεθεί στην Ελλάδα ο Χιώτης εφοπλιστής θα έχει επαφές με τον «τίγρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...