Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

«Χτύπησα με τα χέρια μου το παιδί», φέρεται να είπε η 31χρονη – Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.


  • 432
     


xtypisa-me-ta-xeria-mou-to-paidiΣοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες του φρικιαστικού εγκλήματος που συνέβη στην Αλεποχώρι Αχαΐας, με θύμα ένα μωρό μόλις τριών μηνών…
«Χτύπησα με τα χέρια μου το παιδί.» Αυτό φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς η 31χρονη
γυναίκα, η οποία πιθανόν ήταν υπό την επήρεια ουσιών το βράδυ του περασμένου Σαββάτου οπότε και σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό.
Στη συνέχεια όταν κατάλαβε πως αυτό ήταν νεκρό, τότε το έβαλε στο ψυγείο.
Άλλες πηγές, πάντως, αναφέρουν ότι η μητέρα του βρέφους έριξε στο πάτωμα το περασμένο Σάββατο το παιδί της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και αντί να το πάει στο νοσοκομείο το άφησε να ξεψυχήσει και στη συνέχεια το έβαλε στην κατάψυξη.
Χθες το απόγευμα που επέστρεψε ο άνδρας της στο σπίτι είχε τοποθετήσει το άψυχο σώμα του μωρού στην κούνια, προκειμένου να τον κάνει να πιστέψει ότι πέθανε από παθολογικά αίτια.
Ο πατέρας όμως του παιδιού δεν την πίστεψε καθώς το παιδί ήταν παγωμένο και την πίεσε για να του πει την αλήθεια. Και εκεί η 31χρονη αναγκάστηκε να ομολογήσει την φρικιαστική πράξη της.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο άνδρας έλειπε από την περασμένη Πέμπτη και επέστρεψε στο σπίτι του την Τρίτη, οπότε και βρήκε το άτυχο βρέφος νεκρό. Μάλιστα, ήταν αυτός που ειδοποίησε την αστυνομία.
Σύμφωνα με το PatrasTimes, η 31χρονη είχε παντρευτεί παλαιότερα τον αδελφό του σημερινού της άνδρα, o οποίος πριν από μερικά χρόνια, είχε βρεθεί νεκρός σε ποτάμι της περιοχής της Χαλανδρίτσας, δίχως όμως να έχει διαλευκανθεί αν επρόκειτο για ατύχημα, δολοφονία ή αυτοκτονία.
Η οικογένεια, όπως σημειώνει η ίδια πηγή, έχει απασχολήσει κατά καιρούς τις αστυνομικές Αρχές τόσο για χρήση ναρκωτικών ουσιών, αλλά και πολλές κλοπές και διαρρήξεις στην Πάτρα και τα περίχωρα, ενώ η ίδια η γυναίκα αλλά και μέλη της οικογένειας έχουν επιβαρυμένο ιστορικό ψυχικής υγείας και κάποιοι μάλιστα έχουν νοσηλευτεί και σε ψυχιατρική κλινική.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι έχει ακόμη δύο δίδυμα παιδιά, ηλικίας 16 μηνών, τα οποία ήδη έχουν παραληφθεί και εξετάζονται από κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους.
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ.: «Από το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίτσας Αχαίας διενεργείται προανάκριση σχετικά με το θάνατο βρέφους τριών μηνών (αγοριού) το οποίο βρέθηκε σήμερα το απόγευμα σε οικία στο Αλεποχώρι. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας τις τελευταίες ημέρες είχε εναποτεθεί σε ψυγείο οικιακής χρήσης. Έχει κληθεί ιατροδικαστής. Διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες και εξετάζονται συγγενικά πρόσωπα».
Πηγή: patrastimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...