Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

"Ο γελοίος κοντοστούπης με τα βαμμένα μαλλιά"

O ΣΑΡΚΟΖΙ "ΣΤΟΛΙΖΕΙ" ΤΟΝ ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΟΛΑΝΤ

Ο Νικολά Σαρκόζι είχε σε μεγάλη "υπόληψη" τον Φρανσουά Ολάντ, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα του γαλλικού περιοδικού "L' express".
 
«Κοντοστούπη» και «βαψομαλλιά» τον αποκάλεσε, μεταξύ άλλων. Η στιχομυθία που αποκαλύπτει η L' express έγινε ανάμεσα στον Σαρκοζί και έναν συμπολίτη του και αποδεικνύει αν μη τι άλλο μια ιδιαίτερα πικρόχολη στάση, που ουδεμία σχέση με σχολιασμό επί των πολιτικών επιδόσεων του νυν ενοίκου του Μεγάρου των Ηλυσίων.
 
«Είδες αυτό τον γελοίο κοντοστούπη που βάφει τα μαλλιά του;», φέρεται να είπε ο Νικολά Σαρκοζί. Και πρόσθεσε: «Εσύ γνωρίζεις άνδρες που βάφουν τα μαλλιά τους;».
 
Τον περασμένο Μάρτιο, η Κάρλα Μπρούνι τραγούδησε τον «Πιγκουίνο», οι στίχοι του οποίου κάνουν λόγο για έναν πιγκουίνο με ύφος βασιλιά. Το τραγούδι αναφέρεται εμμέσως στην 15η Μαΐου 2012, όταν ο νέος οικοδεσπότης Φρανσουά Ολάντ αντιμετώπισε ψυχρά το απερχόμενο προεδρικό ζεύγος και μάλιστα τους αποχαιρέτησε από την εξώπορτα, χωρίς να τους συνοδέψει στο αυτοκίνητό τους.
 
«Παίρνει το ύφος του ηγεμόνα, αλλά τον ξέρω εγώ, τον πιγκουίνο, δεν έχει τρόπους πυργοδεσπότη. Χα, ο πιγκουίνος! Αν μια μέρα ξαναβρεθείς στον δρόμο μου, θα σου μάθω, πιγκουίνε, να μου κάνεις χειροφίλημα», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι στίχοι του νέου τραγουδιού της πρώην Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας.
 
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...