Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ; ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΣΠΕΥΣΕΙ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΑΚΡΙΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ


moro-4-660
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Αχαία και όχι μόνο, από το αποτροπιαστικό έγκλημα του νεογέννητου από την ίδια του τη μάνα.
Αυτή τη στιγμή η αστυνομία ανακρίνει την μάνα, τον πατέρα και τους συγγενείς
της οικογένειας. 
Συγκεκριμένα, διενεργείται προανάκριση για το θάνατο του βρέφους,από το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίτσας, Στο χώρο έχει κληθεί ιατροδικαστής, ενώ από την Αστυνομία διερευνάται ο ρόλος των συγγενικών προσώπων.
Ο Δήμαρχος του Δήμου Ερυμάνθου Θάνος Καρπής σε δηλώσεις του ανέφερε ότι είχαν διαπιστώσει πως πρόκειται για μια προβληματική οικογένεια που ζούσε απομονωμένη στην άκρη του χωριού με αποτέλεσμα προ έτους να έχει ζητηθεί να παρέμβει κοινωνική λειτουργός.
Η κοινωνική λειτουργός ήρθε, όμως δέχθηκε απειλές και αποχώρησε, όπως και η κοπέλα από το Βοήθεια στο Σπίτι που την συνόδευσε. Λίγο καιρό μετά, είχε επιχειρηθεί να πάρουν τα άλλα δύο παιδιά στο Χαμόγελο του Παιδιού αλλά και πάλι είχαν επιτεθεί και τους είχαν απειλήσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η μάνα έχει ομολογήσει το έγκλημά της.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίτσας, διενεργείται προανάκριση για το θάνατο του βρέφος τριών μηνών αγοριού το οποίο βρέθηκε σε ψυγείο οικιακής χρήσης στο Αλεποχώρι. Στο χώρο έχει κληθεί ιατροδικαστής, ενώ από την Αστυνομία διερευνάται ο ρόλος των συγγενικών προσώπων.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...