Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

"ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΝΓΚΟ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΟΛΑ-ΚΟΥΠΑ!


mploko-astynomikwn
Εφιαλτικά κυλάνε οι ώρες για τις αστυνομικές δυνάμεις που θα παίξουν απόψε μάλλον το "τελευταίο τους χαρτί" για τον εντοπισμό των Αλβανών φονιάδων.Ετοιμάζονται για την μεγαλύτερη επιχείρηση των τελευταίων ημερών στους Νομούς Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων. Η έρευνα δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτό από τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν οι επικίνδυνοι δραπέτες πέρασαν στην Άρτα.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr τις επόμενες ώρες όλη η επιχείρηση θα ξεκινήσει από το μηδέν, από το σημείο δηλαδή που βρέθηκε το μηχανάκι που είχαν κλέψει, στη Φροσύνη Σουλίου.
Από τα άγρια κι απάτητα βουνά λοιπόν τα οποία προσφέρουν δεκάδες ασφαλή κρησφύγετα και θα ξεδιπλωθούν σε όλη την περιοχή των πρώην δήμων Σελλών και Μολοσσών και μέχρι τα σύνορα. Οι αστυνομικοί έχοντας στη διάθεσή τους υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα αλλά και την γνώση της περιοχής ελπίζουν ότι η έρευνα θα αποδώσει καρπούς.
Σημαντικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι στην περιοχή δεν έχει δηλωθεί καμία κλοπή αυτοκινήτου ή άλλου τροχοφόρου. Αυτό κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι οι δραπέτες κινούνται πεζή ή ότι το διάστημα αυτό έχουν βρει ασφαλές καταφύγιο και δεν κάνουν ούτε βήμα.
Κι το αποψινό βράδυ όλες οι δυνάμεις θα είναι επί ποδός με μπλόκα και συνεχείς περιπολίες αλλά και με σκανάρισμα όλης της περιοχής μέσα στη νύχτα από τις θερμικές κάμερες και τις διόπτρες.
Από τις πληροφορίες που έχουν φτάσει και τις τελευταίες ώρες στην Ελληνική Αστυνομία καμία δεν στάθηκε κομβικής σημασίας για τις κινήσεις των δύο κακοποιών. Οι έλεγχοι που έγιναν με συνεχείς προσαγωγές ατόμων και έρευνα ύποπτων οχημάτων δεν απέδωσαν κανένα στοιχείο.
Πρόκειται πάντως για μία εξαιρετικά δύσκολη επιχείρηση, γεγονός που τονίστηκε και από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας που βρίσκεται από το μεσημέρι στην Ήπειρο. Οι διωκτικές αρχές έχουν απέναντί τους δύο αδίστακτους και αποφασισμένους για όλα κακοποιούς που το ευκολότερο πράγμα για αυτούς είναι να πυροβολήσουν. Ο οπλισμός που φέρουν είναι βαρύς και για τον λόγο αυτό όλοι οι αστυνομικοί που μετέχουν στην έρευνα έχουν πάρει επιπλέον μέτρα προστασίας.
 makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...