Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Κουκουλόπουλος: Να καταργηθούν υπουργεία, όχι η δημοτική αστυνομία



Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος, βρέθηκε εκτός κομματικής γραμμής, δηλώνοντας πως «η δημοτική αστυνομία συμβολικά θα πρέπει με τον διάλογο που θα γίνει στη Βουλή να αποσυρθεί η διάταξη. Θα πρέπει να αντικατασταθεί από ένα γενικευμένο πρόγραμμα κινητικότητας με αρχή, μέση και τέλος με αξιολόγηση που θα βάζει στο στόχαστρό του τον αφόρητο συγκεντρωτισμό».
Συμπλήρωσε μάλιστα, πως η κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας «είναι ο ορισμός του οριζόντιου μέτρου. Μάλιστα και με έναν πολύ οδυνηρό τρόπο. Καταργείται κάθε φραγμός, κριτήριο, όριο. Η ανασφάλεια στο δημόσιο γενικεύεται και ο πέλεκυς στρέφεται επί δικαίων και αδίκων».
Και συνέχισε την «επίθεση» στην κυβέρνηση λέγοντας πως είναι «ορισμός του γονατογραφήματος είναι αυτό που έγινε την προηγούμενη Κυριακή και βαφτίζεται αποφασιστικότητα, με την ίδια ευκολία που ο διεθνής διασυρμός με το “μαύρο” στην ΕΡΤ, βαφτίστηκε μεταρρύθμιση».
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Κάτια Μάκρη, στο ραδιόφωνο Real FM, το πρωί της Τετάρτης, ο κ. Κουκουλόπουλος τάχθηκε και υπέρ της κατάργησης του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, αλλά και αυτό της Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
«Είμαι Μακεδόνας. Θέλω να σας πω, λοιπόν, με μεγάλη σιγουριά ότι κανένας Μακεδόνας και Θρακιώτης δεν θα θιγεί στο παραμικρό, στη ζωή του, ούτε θα πάρει είδηση, βέβαια, αν καταργηθεί αύριο το Υπουργείο Μακεδονίας–Θράκης», τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε υπογραμμίζοντας πως «και το ίδιο το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Μία Γραμματεία παρά τω πρωθυπουργώ είναι όλο και όλο. Ποιος είπε ότι χρειάζεται; Δεν βλέπετε τι κάνει; Υποδεικνύει στο Υπουργείο Εσωτερικών και το Υπουργείο Παιδείας ποιους θα διώξει. Τι κάνει ακριβώς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης; Σε τι χρειάζεται; Πέστε μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...