Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Καμμένος: Ο κ. Στουρνάρας και η κυβέρνηση εκβιάζουν την Κύπρο

 Καμμένος: Ο κ. Στουρνάρας και η κυβέρνηση εκβιάζουν την Κύπρο
 
«Οφείλουμε να στηρίξουμε τον κυπριακό Ελληνισμό και γι’ αυτό θα ζητήσουμε την πρόταση δυσπιστίας προς τον κ. Στουρνάρα» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα βρεθεί λύση. «Πρέπει να στηρίξουμε την Κύπρο. Ο κυπριακός ελληνισμός έχει περάσει και χειρότερα και η Ελλάδα
πάντα ήταν μακριά», σημείωσε, μιλώντας στον Alpha 9,89.
«Ο Σαμαράς δουλικά εκτελεί τις εντολές της Μέρκελ. Ο Σαμαράς έπρεπε να σηκωθεί ως εταίρος και να πει ότι κούρεμα στις κυπριακές καταθέσεις σημαίνει πλήρης διάλυση του τραπεζικού συστήματος της Κύπρου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι «ο κ. Στουρνάρας κι η τρικομματική κυβέρνηση εκβιάζουν την Κύπρο, αντί να τη βοηθούν».
Ακόμη, εκτίμησε ότι η Κύπρος επιβάλλεται να κάνει συμφωνίες με Ρωσία, ΗΠΑ και Ισραήλ.
«Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή η Κύπρος πρέπει να κάνει γεωπολιτικές συμφωνίες και με τη Ρωσία άμεσα και με το Ισραήλ. Ο Αναστασιάδης θα έπρεπε να πάρει ο ίδιος το αεροπλάνο να πάει στη Ρωσία, στο Ισραήλ και στις ΗΠΑ», πρόσθεσε.
Σε ό,τι αφορά τις κυπριακές τράπεζες, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισήμανε ότι «έχουν τεράστιες καταθέσεις, θα βρεθεί λύση και θα είναι πάλι ισχυρές. Πριν από 11 μήνες έγινε τεστ στις κυπριακές τράπεζες, μετρήθηκαν και βρέθηκαν όλες σωστές. Τί έγινε στο διάστημα που μεσολάβησε;»
Πιπεράτη απάντηση έδωσε, εξάλλου, μέσω Twitter ο κ. Καμμένος στον Σουηδό υπουργό Οικονομικών, ο οποίος δήλωσε ότι στην Κύπρο θα μείνουν μόνο οι παραλίες. «Οι Σουηδοί έχουν Saab και όμορφες γυναίκες. Τα καλοκαίρια έχουν μόνο Saab, οι γυναίκες είναι με τους Κύπριους εραστές στις παραλίες», έγραψε.
Σχολιάζοντας την δήλωσή του ανέφερε: «Χιούμορ αντίστοιχο με το black humor του Σουηδού Υπουργού έκανα. Προσπαθούν να εξευτελίσουν ένα λαό μέσα από τα social media».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...