Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ως νέο Παπανδρέου βλέπουν τον Αναστασιάδη οι Ρώσοι!


Αυτή είναι η σκληρή αλήθεια, όπως σας το μεταδώσαμε νωρίτερα εδώ: ΡΩΣΙΑ ΤΩΡΑ: ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Αυτό τους κάνει εξαιρετικά δύσπιστους, ακόμα και να εκφράσουν προτάσεις αφού τον θεωρούν αναξιόπιστο απέναντι τους.

Για την ακρίβεια, ο Αναστασιάδης που έσπευσε να κάνει δηλώσεις “υπέρ της εισόδου της Κύπρου στο ΝΑΤΟ”, έχει το θράσος να ζητά βοήθεια από την Ρωσία.

Επίσης, ο Αναστασιάδης που συνεργάστηκε με το “βαθύ κράτος” για το σχέδιο Ανάν, με όλο το παρασκήνιο της δράσης των χρηματοδοτούμενων με μαύρο χρήμα ΜΚΟ, έρχεται τώρα να ζητήσει συνεργασία. Να σημειωθεί ότι το πρώτο Ρώσικο Βέτο στα Ηνωμένα Έθνη, αφορούσε ακριβώς το σχέδιο Ανάν το 2004 (τα περιβόητα θέματα εγγυήσεων της εφαρμογής του σχεδίου).

Αυτή είναι η αλήθεια που περιπλέκει τα πράγματα. Τους Ρώσους θα διευκόλυνε αφάνταστα η συνομιλία με μία κυβέρνηση Εθνικής ενότητας, όπου θα συμμετείχαν όλα τα κόμματα με εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο και επικεφαλής, ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής χωρίς βεβαρυμένο παρελθόν. Δεν πρόκειται να ανεχθούν παρόμοιο εξευτελισμό με αυτόν της συνάντησης ντροπής Πούτιν – Παπανδρέου στην Μόσχα.

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...