Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Τελειώνει τη Μπιρμπίλη από το Παρίσι η Κυβέρνηση


birbiliΓνωρίστηκε με το Γιώργο Παπανδρέου στο γυμναστήριο, εμφανίστηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με αθλητικά και ως επιβράβευση ο πρώην πρωθυπουργός την έστειλε στο κοσμικό Παρίσι για να κάνει τις διακοπές της στον ΟΟΣΑ με μισθό 7.500 το μήνα και ανέσεις άλλων εποχών.

Ο λόγος για την Τίνα Μπιρμπίλη, που από το Σεπτέμβριο του 2011 ζει στη συνοικία Champs Elysees της γαλλικής πρωτεύουσας απολαμβάνοντας πολυτελέστατη κατοικία 300 τ.μ. παρά το γεγονός πως ελάχιστα έχουν δημοσιευθεί από τη δράση της στον εν λόγω οργανισμό.

Φυσικά, η εμπειρία της δεν δικαιολογούσε τέτοια θέση ευθύνης και η ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης κατάφερε να διαμορφώσει νέο νομικό πλαίσιο προκειμένου να την αντικαταστήσει πρόωρα πριν τη λήξη της 5ετούς θητείας της, διορθώνοντας μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της διακυβέρνησης ΓΑΠ.

Για τη θέση της Τίνας Μπιρμπίλη, προορίζεται ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου της Σορβόννης Γεώργιος – Στυλιανός Πρεβελάκης, ο οποίος την περίοδο 2003 – 2005 ήταν και διευθυντής της έδρας Ελληνικών και Νοτιοευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Tafts της Βοστώνης.

Πηγή:Newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...