Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

"ΕΦΥΓΕ" Ο ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ..ΚΑΙ Η ΥΠΟΤΑΓΗ.!!!



Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής
Αν και είναι πολύ τολμηρό σε τέτοιες δύσκολες ώρες που περνάει ο Κυπριακός Ελληνισμός. να εκφράζονται  απόψεις για τα σύμβαντα στην Κύπρο , πρέπει πάνω από όλα να γίνει μια αξιολόγηση της κατάστασης και να βγαίνουν τα ανάλογα συμπεράσματα έστω και υποκειμενικά.

Το σπουδαιότερο που κέρδισε ο Κυπριακός Λαός με την άρνηση της αποδοχής του σχεδίου της
Ευρωζώνης την περασμένη εβδομάδα ήταν η ομοψυχία του λαού με την κυβέρνηση.

Η εικόνα που παρουσίασε ο Κυπριακός λαός και το μήνυμα που πέρασε προς ολόκληρο τον πλανήτη ήταν ότι ένας πολύ μικρός λαός, δηλαδή μια κουκίδα κάπου εκεί στην Ανατολική Μεσόγειο, σήκωσε το αναστήματα της σε ένα παγκόσμιο διατραπεζικό σύστημα που έχει βαλθεί να ελέγξει όσο το δυνατόν περισσότερους λαούς στον πλανήτη.
Την επόμενη του ισχυρού ΟΧΙ των Κυπρίων, παρακολουθούσαμε όλοι άναυδοι την μοναδική ομοψυχία, Λαού- Εκκλησίας-Πολιτικών, οι οποία δίδασκαν ηρωισμό  και έδειξαν το ποιόν του Έλληνα στα δύσκολα.

Με αυτή την στάση των Κυπρίων αμέσως τις επόμενες ώρες πολλοί ξεσκεπάστηκαν και άφησαν να φανεί ο πραγματικός τους ρόλος στο παγκόσμιο γίγνεσθαι…!!!

Ο Γιάννης Στουρνάρας, υπουργός οικονομικών της Ελλάδας συμφωνεί με τους ομολόγους του της Ευρωζώνης για την οικονομική διαχείριση τους Κύπρου, και αμέσως βιάζεται να δηλώσει ότι έχουν είδη υποβάλλει προτάσεις οι Ελληνικές Τράπεζες, Εθνική, Alpha, και Πειραιώς για την αγορά των δύο Κυπριακών Τραπεζών πριν ακόμα καταρτήσει η Κυπριακή κυβέρνηση ένα σχέδιο αντίκρουσης της πρότασης της ΤΡΟΙΚΑ, κινούμενος στα πρότυπα της Αγροτικής, πράγμα που βλέπουμε ότι σήμερα εφαρμόζεται και μάλιστα με μια βιασύνη μοναδική χωρίς να δίνουν ουδόλως περιθώρια στην Κυπριακή κυβέρνηση να μπορέσει να διαμορφώσει ολοκληρωμένη πρόταση.

Ο Νίκος Αναστασιάδης σε πλήρη συνεννόηση με τον Αντώνη Σαμαρά για την οικονομική πολιτική της Κύπρου αμέσως μετά την αρνητική απόφαση της Κυπριακής Βουλής, αρχίζει να ευθυγραμμίζεται στα μνημόνια και σιγά-σιγά επανέρχεται στην αρχική η ακόμα και σε χειρότερη πρόταση της ΤΡΟΙΚΑ.

Ο Γεώργιος Παπανδρέου
, φρόντισε να «ιδρύσει» τον μηχανισμό στήριξης για τον οποίο καμαρώνει και τελικά με την εξέλιξη των πραγμάτων αποδεικνύει ότι αποτελεί ένα σπουδαίο και έξυπνο σχεδιασμένο σύστημα πάνω στο οποίο θα στηριχτεί η λειτουργία της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…!!!

Ο Ρώσος Πουτιν αποδεικνύεται ότι είναι αδίστακτος και επ’ όυδενί δεν πρόκειται να δείξει συναισθηματικές συμπεριφορές σε λαούς και μάλιστα όταν ξέρει ότι δεν παίζουν καθαρά παιγνίδια, με το δεδομένο ότι ο Αναστασιάδης πατάει σε δύο βάρκες.

Η Μέρκελ  με τον Σοϊμπλε δεν κρύβουν πλέον τον πραγματικό τους σκοπό αποφασισμένοι. και μάλιστα λειτουργούν απροκάλυπτα για την οικονομική υποδούλωση των ευάλωτων λαών…!!!

Οι Έλληνες και Κύπριοι Τραπεζίτες, αν και έχουν βγάλει  τα χρήματα τους σε τρίτες χώρες προσπαθούν να ανακεφαλαιώσουν τις τράπεζες τους με το αίμα του Κυπριακού λαού.

Από την μία όλοι αυτοί και από την άλλη ένας μικρός λαός και μάλιστα με μια γεωπολιτική θέση υψίστης σημασίας και με αφθονία ορυκτού πλούτου, έχουν προκαλέσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον και περιμένουν την στιγμή που θα ξεψυχάει να αρπάξουν τα πάντα.

Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι σήμερα χτυπάνε τον Ελληνισμό και μάλιστα του έχουν μειώσει την υπερηφάνεια του και το ηθικό του χρησιμοποιώντας δούρειους ίππους μέσα από τους ιδίους τους Έλληνες, ζητώντας  να ψηφίσει ο ίδιος την υποδούλωση του.

Η μόνη λύση για τον Κυπριακό Ελληνισμό είναι να εφαρμοστεί το σχέδιο της Ισλανδίας και να προτιμήσουν να φτωχύνουν οι Τράπεζες αντί ο λαός και αφου στηριχθούν σε ιδία κεφάλαια με εσωτερικό δανεισμό αξιοποιώντας τον δικό τους πλούτο και την γεωπολιτική της θέση, έστω ξεκινώντας από το μηδέν, δίνοντας πολυετή ομόλογα στους χαμένους Κυπρίους και στην Εκκλησία, να σταματήσουν να συζητούν και να εκδιώξουν  την ΤΡΟΪΚΑ συνεχίζοντας την πολιτική του ΤΑΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.
thoureios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...