Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Τόμας Πρωτόπαπας: Η τρίτη μέρα η επιδείνωση…ο δικηγόρος και το εξωτερικό!


dinatosinfo

«Όταν ένας ασθενής είναι στην κατάσταση που είναι..

αυτή τη στιγμή ο Τόμας έχει διάφορες διακυμάνσεις. Άλλες φορές η κατάστασή του είναι σταθερή και άλλες επιδεινώνεται.

Οι γιατροί ακολουθούν μια συγκεκριμένη πρακτική. Από κει και μετά περιμένουν ν΄αντιδράσει ο οργανισμός» λέει στο blog μας καταξιωμένος Νευροχειρουργός, ο οποίος ωστόσο θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του και να μη μεταφέρει εικασίες.

Κι αυτό γιατί; Διότι δεν έχει τον φάκελο του ασθενούς για να μπορεί να εκφέρει άποψη. Ακόμη ωστόσο και να τον είχε δε θα έμπαινε στη διαδικασία να κάνει κοινοκτημοσύνη τόσο ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Το σχόλιο του είναι ωστόσο αρκετό για να καταλάβει κανείς την σοβαρότητα της κατάστασης και την εμπειρία του από παρόμοια περιστατικά.

Η μέρα έκλεισε σήμερα χωρίς καλά νέα. Η κατάσταση του Τόμας είναι σταθερά κρίσιμη. Δυστυχώς δεν αντέδρασε στην αγωγή που επιχείρησαν οι γιατροί του ΚΑΤ. Είναι σημαντικό να σας πούμε ότι η νευρολογική κλινική του νοσοκομείου είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα.

Οι γονείς είναι εκεί. Στις καρέκλες έξω από την εντατική μαζί με φίλους που πηγαινοέρχονται αλλά και την Ιωάννα. Την σύντροφό του ηθοποιού η οποία δεν έχει φύγει στιγμή από δίπλα του.

Κάποια στιγμή μέσα στη μέρα κυκλοφόρησε η πληροφορία που ήθελε τους γονείς να ζητούν τον φάκελο του παιδιού τους προκειμένου να τον στείλουν στην Αγγλία. Σε κλινική που εξειδικεύεται σε ανάλογα περιστατικά για να πάρουν μια δεύτερη γνώμη. Και είναι αλήθεια. Αυτό που δεν είναι αλήθεια είναι το σενάριο για μετακίνηση του Τόμας.

Ένα είναι σίγουρο. Ότι ο ασθενής στην κατάσταση που είναι ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ. Οπότε κρατήστε μικρό καλάθι σε όσα λέγονται και ακούγονται!

Μαζί με τα παραπάνω οι γονείς ζήτησαν από πραγματογνώμονα να πλησιάσει πολύ γνωστό δικηγόρο προκειμένου να εξετάσουν και επίσημα τα όσα έλαβαν χώρα εκείνο το μοιραίο πρωί!!!
Πηγή: nassos.blog
dinatos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...