Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

«Ο εγκέφαλος του Τόμας είναι σαν να εξερράγη...»

Κρίσιμες οι επόμενες τρεις μέρες

«Εξωτερικά, ο Τόμας δεν έχει κακώσεις, αλλά εσωτερικά είναι σαν να εξεράγγη ο εγκέφαλός του», περιέγραψε ο θείος του νεαρού ηθοποιού, που συνεχίζει να βρίσκεται σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση και να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Σε νέες του δηλώσεις για την υγεία του 25χρονου, ο Γιώργος Πρωτόπαπας είπε στην εφημερίδα
«Espresso»: «η κατάσταση παραμένει σταθερά κρίσιμη. Από τη χθεσινή επιβάρυνση μέχρι σήμερα, δεν υπήρξε καμία απολύτως αλλαγή. Οι επόμενες τρεις ημέρες είναι πολύ κρίσιμες».
«Είμαστε ανάμεσα στην αναμονή και το θαύμα... Φέραμε κι άλλους γιατρούς, θα έρθουν κι από το Εξωτερικό, αλλά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Δυστυχώς, η βλάβη που προκάλεσε το σφοδρό χτύπημα στον εγκέφαλό του είναι πολύ μεγάλη», συνέχισε ο θείος του ηθοποιού, που παραμένει νυχθημερόν στο πλευρό του.
Παρά την δύσκολη κατάσταση, η οικογένεια του Τόμας δεν χάνει το κουράγιο της, αντλώντας δύναμη από τους φίλους του, αλλά και τους χιλιάδες ανθρώπους που στέλνουν ευχές και προσευχές για το χαμογελαστό παλικάρι.
Οι γιατροί εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι και συνεχίζουν να του χορηγούν φαρμακευτική αγωγή, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr. «Ο Τόμας είναι μαχητής», λένε οι δικοί του άνθρωποι, που, όπως σας έχουμε ενημερώσει, αποφάσισαν να στείλουν τις εξετάσεις του στην Αμερική για να πάρουν και μία δεύτερη γνώμη για την κατάστασή του.
 parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...