Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Καταριανοί και νταβατζήδες, μετρημένες οι ώρες σας.



20130319-233517.jpg Εδώ και λίγες ώρες, τα Ρωσικά μέσα αποκάλυψαν τις δολοφονικές ευθύνες της Τουρκίας και του Κατάρ στην χρήση χημικών όπλων κατά αμάχων στην Συρία. Οι ντόπιες αρχές όμως, συνεχίζουν να παίζουν το βρώμικο παιχνίδι του Κατάρ, των νταβατζήδων και των διεθνών τοκογλύφων πάνω στις πλάτες των κατοίκων της Χαλκιδικής. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Σε 22 υπόπτους για την εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές κατέληξαν οι αστυνομικές αρχές που διεξάγουν τις έρευνες. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη όλοι, κάτοικοι της Ιερισσού και
της Μ.Παναγιάς, έλαβαν κλήση σύμφωνα με την οποία καλούνται μεθαύριο Παρασκευή να δώσουν κατάθεση στους αστυνομικούς της κρατικής ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που έχει αναλάβει τη διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης, ως ύποπτοι τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Οπως έγινε γνωστό είναι η τελευταία ενέργεια των αστυνομικών πριν σταλεί η δικογραφία που σχηματίστηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκιδικής που θα αποφασίσει για την άσκηση ποινικών διώξεων.
seleo.gr

 olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...