Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Καμμένος στον Real Fm: «”Μαϊμού” το παιχνίδι με τις δόσεις»

Ο Πάνος Καμμένος μιλώντας το πρωί στον Real FM χαρακτήρισε ως «μαϊμού» το παιχνίδι που παίζεται με τις δόσεις, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει τη στάση που ακολουθεί η Χρυσή Αυγή.
kammenos Καμμένος στον Real Fm: «Μαϊμού το παιχνίδι με τις δόσεις»
«Για να μην ταΐζουμε το θηρίο εμείς ως Ανεξάρτητοι Έλληνες, αρνούμαστε να κάνουμε διαφήμιση στη Χρυσή Αυγή. Αρνούμαστε να σχολιάσουμε. Δεν πρόκειται να μπούμε σε αυτό το παιχνίδι, την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή, την ώρα που αναστέλλεται το σύνταγμα της Ελλάδας και
τα νομοθετήματα γίνονται πράξεις νομοθετικού περιεχομένου», σχολίασε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Αναφορικά με τις δόσεις επισήμανε ο κ. Καμμένος: «Είναι ένα μαϊμού παιχνίδι αυτό που παίζεται. Αν δεν δώσουν τα 2 δισ. αυτά δεν θα εισπράξουν οι κερδοσκόποι τα ομόλογα που λήγουν, τα οποία είναι ακούρευτα. Ας μην τα πάρουμε τα λεφτά και ας μην πληρωθούν τα ομόλογα. Και μετά να δούμε τι θα γίνει. Αυτά τα λεφτά δεν πάνε σε μισθούς και συντάξεις. Στην τσέπη τους πάει. Αυτά τα καουμποϊλίκια της τρόικα να τ’ αφήσουν».
Ο κ. Καμμένος σχολίασε και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζοντας ότι «εμείς ζητάμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέψει στις θέσεις που είχε πριν τις εκλογές.
Παράλληλα, σε ότι αφορά το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε ότι «ο κ. Σαμαράς πάει να συμφωνήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, το ξεπούλημα του ονόματος «Μακεδονία».

 madatoforos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...