Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Χυδαία επίθεση Ζαρούλια σε Δραγασάκη για την κόρη του (βίντεο)


Χυδαία επίθεση προς τον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Δραγασάκη εξαπέλυσε η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια. Η κα Ζαρούλια σε μια πρωτοφανή επίδειξη αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς, δε δίστασε να επιτεθεί
κατά του κ. Δραγασάκη, χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς για την κόρη του κ. Δραγασάκη.
«Ο κομμουνιστής Δραγασάκης που μας διάβασε χθες το Σύνταγμα, να μας απαντήσει αν βγήκε η κόρη του από τη μπουζού, η πρεζού που είναι μπλεγμένη σε κύκλωμα ναρκωτικών και εμπόριο όπλων… Μας είπε παράνομους, δεν έχουμε προσωπικά μαζί του, αλλά να μην μας πουλάει και πνεύμα», είπε και στην επισήμανση του αντιπροέδρου Γ. Καλαντζή ότι είναι και η ίδια μητέρα και αναφέρεται σ’ ένα παιδί, πρόσθεσε προκλητικά πως θα πρέπει να προσέχει τι λέει ο Γ. Δραγασάκης.
Η κ. Ζαρούλια επέδειξε πρωτοφανή συμπεριφορά απέναντι στον αντιπρόεδρο της Βουλής, κάνοντάς του επίθεση επί προσωπικού. Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο του 2012, η κόρη της κ. Ζαρούλια, Ουρανία Μιχαλολιάκου, είχε προσαχθεί μαζί με άλλα 5 μέλη της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων και οι Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Βουλδής, για ξυλοδαρμό μετανάστη. Η κόρη του ζεύγους είχε εισβάλει μαζί με άλλους σε ψητοπωλείο στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Θράκης όπου και ξυλοκόπησαν έναν αλλοδαπό, πριν τραπούν σε φυγή.
Αφορμή στάθηκε η επισήμανση του κ. Δραγασάκη το βράδυ της Τρίτης ότι το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου παραβιάζει το Σύνταγμα, το οποίο δεν κάνει διάκριση ανάμεσα σε Έλληνες και μη.
«Έχετε ορκιστεί στο Σύνταγμα, που αναφέρει ότι δεν γίνονται διακρίσεις-τα όσα λέτε παραβιάζουν ευθέως το Σύνταγμα» είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης απευθυνόμενος στη βουλευτή Ελένη Ζαρούλια, η οποία έκανε λόγο για «παράνομα εκλεγμένο πρωθυπουργό» και μίλησε για παράνομη επιχείρηση εναντίον ενός νόμιμα εκλεγμένου κόμματος.
Η Χρυσή Αυγή επεμεινε ότι θα προχωρήσει στην προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τετάρτης διανομή τροφίμων και ειδών ρουχισμού αποκλειστικά σε έλληνες πολίτες, στην πλατεία Αττικής παρά τη σχετική απαγόρευση από πλευράς του δήμου Αθηναίων, την οποία χαρακτηρίζει παράνομη.
Στο μεταξύ την απαγόρευση όλων των συναθροίσεων αποφάσισε ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «δεν επιτρέπονται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, σήμερα από 12.00 ώρα έως και την 24.00 ώρα, οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις ή πορείες στην περιοχή της Αθήνας που περικλείεται από τις οδούς Αχαρνών-Ιουλιανού-Φιλαδέλφειας-Δομοκού-Νέστορος-Κωνσταντινουπόλεως-Αγίου Μελετίου-Αχαρνών».
Η απόφαση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής, επικαλείται τις διατάξεις του Συντάγματος που προβλέπουν την απαγόρευση συναθροίσεων όταν επίκειται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και τη γνωμοδότηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Για την απόφαση διευκρινίζεται ότι κίνητρο είναι το κάλεσμα της Χρυσής Αυγής που δημιουργεί κοινωνικές αντιθέσεις και έριδες καθώς και η αντίδραση του δημάρχου. Παράλληλα, επισημαίνεται ότι οι πληροφορίες της αστυνομίας είναι ότι άτομα που δραστηριοποιούνται στον αναρχικό χώρο, θα εκφράσουν την αντίθεσή τους στην εκδήλωση προκαλώντας γενικευμένα επεισόδια, όπως άλλωστε ειχε γίνει την τελευταία.
Να σημειωθεί ότι η κα Ζαρούλια εκτός από τον κ. Δραγασάκη επιτέθηκε και στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια με αφορμή την απαγόρευση της διανομής τροφίμων μόνο σε Έλληνες στην πλατεία Αττικής.
Δείτε το βίντεο της επίθεσης στον κ. Δραγασάκη





πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...