Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Α.Γεωργιάδης: "Ενισχυμένη η Χ.Α. απο το συσσίτιο" - Μπούμερανγκ η απαγόρευση

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Την αποτυχία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της κοινωνίας που δίνουν τη μάχη της καθημερινής επιβίωσης και τη μεγάλη-θετική απήχηση που έχει στους Έλληνες ο Λαικός Σύνδεσμος ομολόγησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Φοβάμαι πώς η Χρυσή Αυγή βγήκε ενισχυμένη σε επίπεδο κόσμου, μετά το χθεσινό συσσίτιο που πραγματοποίησε», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του «Mega».
Άργησαν να το καταλάβουν στην κυβέρνηση πώς ενέργειες σαν και τις χθεσινές, της απαγόρευσης δηλαδή της συγκέντρωσης στην Πλατεία Αττικής για τη διανομή τροφίμων στους άπορους και τους πεινασμένους, ρίχνουν νερό στο μύλο της Χρυσής Αυγής.
Ο υπουργός Υγείας πρόσθεσε πώς «όσο λύνουμε τα προβλήματα της χώρας τόσο θα υποχωρεί το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής». Το γεγονός όμως ότι τα ποσοστά του Λαικού Συνδέσμου στις δημοσκοπήσεις όχι μόνο δεν μειώνονται, αλλά αντιθέτως αυξάνονται έχοντας φθάσει στο 14,5%, μόλις 7 ποσοστιαίες μονάδες πίσω από τη Ν.Δ., προφανέστατα δείχνει πώς η κυβέρνηση δεν λύνει κανένα από τα προβλήματα της κοινωνίας.
Αν τα έλυνε άλλωστε δεν τις... έτρωγε στο Αττικό Νοσοκομείο ο υπουργός Υγείας.
Και πώς να το λύσει τα προβλήματα της κοινωνίας όταν είναι δεμένη στο άρμα των Γερμανών «κατακτητών» και της τρόικας που θέλει την εξαθλίωση των Ελλήνων; Το Βερολίνο μπλόκαρε τη δόση γιατί δεν είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα από τους 4.200 υπαλλήλους ένας αριθμός 80 εργαζομένων. Σε αυτούς ποντάρει η κυβέρνηση για να βγεί από την κρίση.
Συντάσσεται η κυβέρνηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων Γ. Καμίνη που απαγορεύει τα συσσίτια της Χρυσής Αυγής προκειμένου να καλύψει τη γύμνια του και την ανυπαρξία του. Πότε ο ίδιος στήριξε τους άπορους του Δήμου Αθηναίων; Η απάντηση είναι ποτέ. Μόνο του «μεγαλεπήβολο» σχέδιο η κατασκευή τζαμιών στην πρωτεύουσα.
Με τους μιναρέδες και τους λαθρομετανάστες στο πλευρό του θα κάνει προεκλογική εκστρατεία.
Ενοχλούν λοιπόν τα συσσίτια του Λαικού Συνδέσμου, του μόνου κόμματος που συμπαραστέκεται ενεργά στους δοκιμαζόμενους Έλληνες πολίτες. Στους οικογενειάρχες που δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους γιατί κυβέρνηση και τρόικα τους άφησαν άνεργους, στους ηλικιωμένους που οι συντάξεις τους δεν φθάνουν ούτε για τα φάρμακα, στους άστεγους και άπορους που τους πήραν τα σπίτια καθ’ υπόδειξη του Σόιμπλε και της Μέρκελ.
Έσπευσαν όλα τα κόμματα να καταγγείλουν το Λαικό Σύνδεσμο για «συσσίτια του μίσους» ανήμερα της αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Ποιας Δημοκρατίας;
Αυτή που απαγορεύει τις συγκεντρώσεις για να έρθει ο Σόιμπλε στην Αθήνα, αυτής που με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και υπουργικές αποφάσεις απολύουν κατά χιλιάδες τους υπαλλήλους, κόβουν μισθούς, συντάξεις, καταδικάζουν την κοινωνία σε θάνατο ή αυτής που κατάντησε το Σύνταγμα κουρελόχαρτο; Πήραν την απάντηση από τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
Ας ρωτήσουν τους χιλιάδες που έσπευσαν χθες στο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής υπάρχει Δημοκρατία και κράτος ανεξάρτητο; Την απάντηση τη γνωρίζουν ήδη.
Για το λόγο αυτό φοβούνται το Λαικό Σύνδεσμο και την αυξανόμενη απήχηση του στην κοινωνία. Για το λόγο αυτό προβαίνουν σε σπασμωδικές κινήσεις. Τα αποτελέσματα τους όμως είναι αντίθετα από αυτά που επιδιώκουν.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...