Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Ανατροπή στην δολοφονία στα Μάλια - Εγώ σκότωσα τον 19χρονο


Ένας από τους συλληφθέντες, αλλά όχι ο βασικός κατηγορούμενος, ομολόγησε ότι σκότωσε τον 19χρονο τουρίστα

Τι δείχνει το πόρισμα του ιατροδικαστή...


Ανατροπή σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα, στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου οδηγήθηκαν οι 19 συλληφθέντες για συμμετοχή στη συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο 19χρονος Matthew Burton.

Νέα δεδομένα για τη δολοφονία ενώπιον του εισαγγελέα

Μεταξύ των 19 νεαρών και ο 19χρονος Βρετανός που συνελήφθη ως ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας, που εξαρχής υποστήριζε πως ήταν αθώος.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ενώπιον του εισαγγελέα, ένας από τους οκτώ που συνελήφθησαν, ως μέλη της παρέας του δράστη, ισχυρίστηκε ότι αυτός κρατούσε το μαχαίρι και σκότωσε το 19χρονο

Ο 19χρονος που μέχρι το απόγευμα ήταν ο βασικός κατηγορούμενος επιμένει ότι, τη μοιραία νύχτα, στα Μάλια, βρέθηκε μπροστά στη φασαρία, πλησίασε για να δει τί συμβαίνει και ενεπλάκη στον καυγά, ενώ ο ίδιος γέμισε αίμα, όταν το θύμα έπεσε πάνω του, ενώ το αίμα "έτρεχε" από το στήθος και την πλάτη του...

Εν τω μεταξύ, μετά από τις δηλώσεις του ιατροδικαστή που εξέτασε το πτώμα του νεαρού Βρετανού, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο τον 19χρονο να δολοφόνησαν 2 άτομα και όχι ένα. 

Το θύμα έφερε σημάδια από άγριο ξυλοδαρμό, ουσιαστικά πριν τον μαχαιρώσουν τον είχαν λιντσάρει.

Μάλιστα όπως προκύπτει τον 19χρονο πρώτα τον καθήλωσαν και μετά τον μαχαίρωσαν στo μεσοθωράκιο.Αυτή η μαχαιρία φαίνεται ότι ήταν και η μοιραία καθώς έπληξε την καρδιά και τον πνεύμονα.

Ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία άσκησε ο εισαγγελέας Ηρακλείου σε βάρος του 19χρονου, φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας. Παρά την ανατροπή που σημειώθηκε κατά την διαδικασία, ο Εισαγγελέας απηύθυνε τις κατηγορίες στον 19χρόνο, ενώ στον δεύτερο που εμφανίσθηκε στη συνέχεια ως δράστης, τον παρέπεμψε στον ανακριτή για περαιτέρω διερεύνηση.

Την ερχόμενη Παρασκευή η απόφαση και οι ποινές

Η υπόθεση βρίσκεται, τώρα, στα χέρια της ανακρίτριας, που την Παρασκευή θα ακούσει τους κατηγορούμενους και θα κληθεί να αποφασίσει ποιος είναι τελικά ο δράστης του φονικού.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να ζητηθεί και κατ'αντιπαράσταση εξέταση των μαρτύρων προκειμένου να αποσαφηνιστεί ποιος είχε στα χέρια του το μοιραίο μαύρο μαχαίρι και ποιος κατάφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα στον άτυχο νεαρό. 
plektani

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...