Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΦΩΤΟ : Αυτή είναι η γυναίκα που εξαπάτησε αγοραστές πουλώντας οικόπεδο στη Βούλα

 apati voula

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία της



Στο φως της δημοσιότητας έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, φωτογραφία άγνωστης γυναίκας, η οποία, εξαπάτησε αγοραστές πουλώντας οικόπεδο στη Βούλα. 
Σύμφωνα με την αστυνομία η απάτη στήθηκε τον Απρίλιο του 2009.
Η γυναίκα συμμετέχοντας σε δομημένη και με διαρκή δράση εγκληματική ομάδα, κατάφερε να εξαπατήσει αγοραστές και να τους πουλήσει οικόπεδο στην περιοχή της Βούλας Αττικής, έναντι υψηλού χρηματικού ποσού, παρουσιαζόμενη ψευδώς ως ιδιοκτήτρια του οικοπέδου και με δελτίο ταυτότητας (προϊόν υφαρπαγής) με τα στοιχεία της πραγματικής κατόχου του ακινήτου.
Η δημοσιοποίηση αυτή, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με την ανωτέρω Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη γυναίκα που απεικονίζεται στην παραπάνω φωτογραφία, να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα 210-6476183 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Υπενθυμίζεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...