Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

"Τελειώνουν" τον Παπουτσή!


Διπλή επιτροπή για τα επεσόδια στο κέντρο!

Τη σύσταση δύο επιτροπών για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, το Υπουργικό Συμβούλιο.
Η πρώτη επιτροπή υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο, θα συνεδριάσει το πρωί της Τετάρτης και το πόρισμά της θα συζητηθεί στη συνεδρίαση της δεύτερης επιτροπή υπό τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, το απόγευμα της Τετάρτης.

Στο μεταξύ, πολυεπίπεδη προκαταρκτική εξέταση για όσα συνέβησαν στο κέντρο της Αθήνας διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου.
Η έρευνα κ. Ράικου αφορά:
Την εκτεταμένη χρήση χημικών, τα οποία σύμφωνα με καταγγελίες του Ιατρικού Συλλόγου είναι επιβλαβή για την υγεία των πολιτών.
Τις συνθήκες τραυματισμού των Μανόλη Γλέζου και Μίκη Θεοδωράκη, λίγο πριν εισέλθουν στο χώρο της Βουλής.
Τις καταγγελίες καταστηματαρχών ότι πριν προκληθούν εμπρησμοί στις επιχειρήσεις τους κάποιοι τους ζήτησαν χρήματα για να μη βάλουν φωτιά. Σχετική καταγγελία έκανε ο ιδιοκτήτης κινηματογράφου, ο οποίος υποστηρίζει ότι κάποια άτομα πριν πυρποληθεί το κτίριο του ζήτησαν χρήματα για να μην το κάψουν.
Τους βανδαλισμούς στο κέντρο της Αθήνας, είτε αφορούν λεηλασίες καταστημάτων είτε πυρπολήσεις κτιρίων και καταστροφές δημόσιας περιουσίας.
Για την υπόθεση της κατάληψης της Νομικής, τη Δευτέρα το πρωί η κ. Ράικου διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης την οποία ανέθεσε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.
http://www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...