Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΜΠΕΡΣΑΝΙ:«ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ Η ΕΥΡΩΠΗ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»


Έναν ακόμη υποστηρικτή από την Ιταλία βρήκε η χώρα μας, στο πρόσωπο του Πιερ Λουίτζι Μπερσάνι επικεφαλής του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος PD, ο οποίος δήλωσε ότι ντρέπεται για τον τρόπο που φέρεται η Ευρώπη στην Ελλάδα. «Ντρέπομαι για τον τρόπο που... συμπεριφέρεται η Ευρώπη στην Ελλάδα. Μπορεί κανείς να επιβάλλει την λιτότητα σε μια χώρα, αλλά δεν μπορείς να την σκοτώσεις και να σφαγιάζεις απλούς ανθρώπους. Δεν μπορούμε να συνδράμουμε σε μια τέτοιου είδους σφαγή» δήλωσε ο Μπερσάνι, προσθέτοντας:

«Αυτοί που έκαναν κηρύγματα περί ηθικής, κέρδισαν από τα ελαττώματα και έβγαλαν χρήματα από το ελληνικό χρέος. Δεν μπορείς να σφάζεις έτσι απλούς ανθρώπους γιατί οι έλληνες είναι ευρωπαίοι. Είναι ώρα η Ευρώπη να ξαναβρεί τα χαρακτηριστικά αλληλεγγύης της και από τις προοδευτικές δυνάμεις να υψωθεί μια ισχυρή φωνή».
«Το σχέδιο που επιβάλλεται στην Ελλάδα οδηγεί σε αποτυχία και ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι το επινόησαν τα κόμματα της κεντροδεξιάς», ανέφερε από την πλευρά του, ο υπεύθυνος οικονομικών θεμάτων των Δημοκρατικών, Στέφανο Φασίνα.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...