Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Adriano Celentano υπέρ της Ελλάδας στο San Remo!



. Ο διάσημος τραγουδιστής Adriano Celentano, έκανε μανιφέστο υπέρ της Ελλάδας στη σκηνή του San Remo!
O Celentano,guest star στο San Remo, κατηγόρησε τη Γερμανία και τη Γαλλία, λέγοντας πως «η Ελλάδα υποχρεώθηκε σε αγορά όπλων» από τις δυο χώρες.
 
Tόνισε μάλιστα πως «η Μέρκελ και ο Σαρκοζί είπαν στην Ελλάδα: αν θέλετε τη βοήθειά μας, την οικονομική χρηματοδότηση, πρέπει να αγοράσετε τα τεθωρακισμένα και τα πολεμικά πλοία μας, επιβάλλοντας, έτσι, νέες θυσίες στους Έλληνες, οι οποίοι βρίσκονται, πλέον, σε ακραία κατάσταση. Το ανέφερε, στις σελίδες της, η εφημερίδα Κορριέρε Ντελλά Σέρα, αλλά ήδη το προηγούμενο καλοκαίρι, η Γουόλ Στρίτ Τζέρναλ είχε αποκαλύψει ότι το Βερολίνο και το Παρίσι, είχαν υποχρεώσει την Ελλάδα να αγοράσει όπλα, για να εγκρίνουν το σχέδιο διάσωσής της.  Είναι αυτή, η κυνική Ευρώπη που θέλουμε, γεμάτη όπλα;»
Ο Τσελεντάνο, αναφέρθηκε στην πολιτικοποίηση καθολικών εφημερίδων στην Ιταλία, στην απόρριψη, από το Συνταγματικό Δικαστήριο, πρότασης δημοψηφίσματος για την αλλαγή του εκλογικού νόμου, και χαρακτήρισε την κυβέρνηση Μόντι «φτιαγμένη από πρώτης τάξης υλικό, που μπορεί όμως να διαβρωθεί από την οξείδωση των κομμάτων».
www.hamomilaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...