Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Η αλήθεια για την Ελλάδα: Το post που σαρώνει στο διαδίκτυο!

Μια πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια ενός Έλληνα κάνει το γύρο των social media και του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες. Φιλοξενείται μάλιστα και στο 9gang μια από τις δημοφιλέστερες σελίδες παγκοσμίως.
Ο Δημήτρης από την Ελλάδα, όπως συστήνεται στον κόσμο, ετοίμασε στα αγγλικά μια εκτενέστατη
δημοσίευση γύρω από τους μύθους και την πραγματικότητα στην Ελλάδα.
Θίγοντας έτσι σημαντικά ζητήματα, από την αστυνομική βία και τα οικονομικά μέτρα, την αλήθεια για τις πολεμικές αποζημιώσεις από την Γερμανία, τις διάφορες μελέτες που έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς γύρω από την Ελλάδα, ''επιτίθεται'' και καταρρίπτει την όποια ανθελληνική προπαγάνδα, που διαιωνίζει στερεότυπα όπως ''οι Έλληνες είναι τεμπέληδες'', ''οι Έλληνες ξοδεύουν τα χρήματα απο τα δάνεια σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τα έργα'', ή ότι ''η Ελλάδα δεν παράγει τίποτα''...
Με αρκετές φωτογραφίες, εμπεριστατωμένα στοιχεία και πολ΄'υ σωστά αγγλικά, το δημοσίευμα που κάνει το γύρο ξένων ιστότοπων,  τονίζει ότι η Ελλάδα χρειάζεται τη συμπάθεια του κόσμου και όχι το μίσος.
Το δημοσίευμα εξηγεί τα όσα τα ξένα μέσα συχνά δεν λένε, όπως τη σημερινή κατάσταση και τις καθημερινές δυσκολίες στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας με εικόνες την αλήθεια.
Πρόκειται για μια από τις πιο αξιόλογες προσπάθειες που έχουν γίνει και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ακόμα περισσότερες κοινοποιήσεις.
Δείτε το:

1 σχόλιο:

  1. εκπληκτικό συγχαρητήρια, αυτές είναι οι απαντήσεις κι όχι οι γελοιότητες των πολιτικών μας, εύγε Δημήτρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...