Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!

Πιέζουν οι Ευρωπαίοι για την ένταξη της FYROM σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε.

Mε ποιών εντολή θέλει να χειριστεί το Σκοπιανό ο Παπαδήμος;
Εντείνονται παρασκηνιακά οι πιέσεις για την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ αρχικά και στη συνέχεια στην Ε.Ε.
Για αυτό άλλωστε η Μέρκελ συναντάται απανωτά με τον Γκρούεφσκι και τον ενθαρρύνει αποκαλώντας τον "Μακεδόνα Πρωθυπουργό" (εδώ), επισημαίνοντας παράλληλα την ανάγκη..

"να επιλυθεί το ζήτημα της ονομασίας στα πλαίσια του Ο.Η.Ε.¨", τονίζοντας όμως παράλληλα τη σημασία της δικαστικής απόφασης της Χάγης (!).
Ακόμη ένας μοχλός πίεσης στην Ελλάδα, να αποδεχθεί τον ολοκληρωτικό εξευτελισμό μας από τους "εταίρους" μας, οι οποίοι ανακινούν το "Μακεδονικό ζήτημα", την ώρα που η χώρα μας παραπαίει.


Και σαν μην έφταναν όλα αυτά, ο πρόθυμος δοτός μεταβατικός Πρωθυπουργός τον οποίο μας επέβαλλαν υποτίθεται για να ασχοληθεί μόνο με το θέμα του PSI και της νέας δανειακής σύμβασης, απευθύνει από το πουθενά, πρόσκληση στον Σκοπιανό ομόλογό του (εδώ η επιστολή-πρόσκληση), για συνάντηση, την ώρα που ο Μάθιου Νίμιτς, έρχεται ξανά στην περιοχή.


Και αναρωτιέται εύλογα κανείς:
Για ποιό λόγο ο μεταβατικός (;) Πρωθυπουργός, που δεν έχει καμία λαϊκή εντολή, ζητά να χειριστεί και το "Μακεδονικό" απούσης της λαϊκής νομιμοποίησης;
Μήπως βρήκαν οι εταίροι μας τον κατάλληλο άνθρωπο και την κατάλληλη ώρα;
Θα επιτρέψουμε στους κωλοτούμπες ναι-ναι-κους πολιτικούς μας να υποχωρήσουν σε έναν ατιμωτικό εθνικό εξευτελισμό ακόμη, για να κατευναστούν οι "εταίροι" μας, που θέλουν τη FYROM στην οικογένειά τους;

taxalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...