Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Μανώλης: «Χώρισαν οι δρόμοι μου με τον Σαμαρά»


Σκληρή δήλωση με την οποία δηλώνει ότι οι δρόμοι του με τον Αντώνη Σαμαρά χωρίζουν εξέδωσε πριν από λίγο ο πρώην γραμματέας συνδικαλιστικού της Ν.Δ Γιάννης Μανώλης κατονομάζοντας ως εμπνευστή του διλήμματος "ή ψηφίζετε ή ...
διαγράφεστε" τον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Μιλώντας μάλιστα πριν από λίγο με κοινοβουλευτικούς συντάκτες δήλωσε ότι αποχωρεί από τη Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά και όχι από τη Νέα ΔΗμοκρατία γενικώς δείχνοντας ότι μεγάλο μέρος των αντιμνημονιακών θεωρούν ξένο σώμα για τη Νέα Δημοκρατία όχι τους ίδιους αλλά τον Αντώνη Σαμαρά.

Ολόκληρη η δήλωση:
Απαντώντας στο δίλημμα που έθεσε ο Πρόεδρος , μετά από υπόδειξη του Άρη, ή ψηφίζετε και στηρίζετε το μνημόνιο ή οι δρόμοι μας χωρίζουν και διαγράφεστε , δηλώνω πως πράγματι οι δρόμοι μας χωρίζουν. Εμείς παραμένουμε σταθρεοί στο δρόμο που ο Πρόεδρος χάραξε και ακολουθούμε δύο χρόνια. Αυτός επέλεξε να αλλάξει δρόμο κάνοντας τη μεγάλη στροφή, διαγράφοντας 1/3 της κοινοβουλευτικής ομάδας και απειλώντας τα στελέχη ότι αν δεν γίνουν δηλωσίες υπέρ του Μνημονίου δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. Συνεχίστε χωρίς εμάς κύριε πρόεδρε, χέρι χέρι με τους κυρίους Βενιζέλο και Παπανδρέου. Άλλωστε δεν έχετε πια καμία διαφορά".
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...