Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Η αστυνομία επέλεξε να στηρίξει την χούντα των τροϊκανών υπαλλήλων




Καταγγελίες για άγριους ξυλοδαρμούς πολιτών από τα ΜΑΤ. Ρίψη Χημικών σε πρωτόγνωρες ποσότητες εναντίον των Ελλήνων που διαδήλωναν κατά του μνημονίου. Αλλά, απόλυτη αδράνεια έναντι των κουκουλοφόρων. Η Αστυνομία επιδεικνύει άκρατη βία κατά των Ελλήνων πολιτών και αυτό αποτελεί –σύμφωνα με μερικούς- αποτέλεσμα της εκτέλεσης των διαταγών που δέχονται…!

Η άποψη των πολιτών για την επιλεκτική δραστηριότητα των αστυνομικών οργάνων και ιδιαίτερα των δυνάμεων καταστολής, τείνει πλέον προς χαρακτηρισμούς πολύ βαρείς. Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι Έλληνες πολίτες που αναφέρονται σε έναν νέο (αλλά ταυτόχρονα και παλιό) ρόλο της Αστυνομίας, η οποία ιστορικά στην Ελλάδα γίνεται στήριγμα φασιστικών καθεστώτων.

Ο χαρακτηρισμός «πραιτωριανοί» αντικαθίσταται πλέον από «όργανα της χούντας» και δυστυχώς ανοίγονται οι πόρτες για δίκες του μέλλοντος που θα ασχοληθούν ειδικά με αυτά τα «παιδιά» που δεν διστάζουν να χτυπάνε ανελέητα και χωρίς διακρίσεις οποιονδήποτε Έλληνα σταθεί απέναντί τους.

Λυπούμαστε πολύ, αλλά φαίνεται πως οι άνδρες των ΜΑΤ –τουλάχιστον- έκαναν την επιλογή τους. Αποφάσισαν να στηρίξουν την τροϊκανή κυβέρνηση που ξεπουλά την Ελλάδα. Αρκεί να κατανοούν πως αυτή η επιλογή τους θα στραφεί εναντίον τους την επόμενη ημέρα επαναφοράς της Δημοκρατίας στην χώρα. Μόνοι τους επέλεξαν να χαρακτηρισθούν

Σοκαριστική μαρτυρία πολίτη

Μέχρι σήμερα δεν είχα κάτι με τους αστυνομικούς. Πίστευα ότι είναι και αυτοί θύματα για ένα μεροκάματο. Νόμιζα όμως ότι αυτήν τη φορά θα ήταν με αυτούς που έχουν ορκιστεί να προφυλάξουν. Δηλαδή τον πολίτη. Ήμουν επάνω, μπροστά-μπροστά, με οικογενειάρχες, παιδάκια, ηλικιωμένους και όχι οργανώσεις κλπ.
Κι όμως! Χωρίς καν σύνθημα, χωρίς αναρχικούς, έτσι απλά, χτύπησαν με χημικά. Επικράτησε πανικός και ο κόσμος άρχισε να τρέχει άτακτα με κίνδυνο να τσαλαπατηθούμε. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε ανάσα.
Ντροπή και αίσχος. Από σήμερα είμαι και δικός τους εχθρός.
Και αύριο ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΕ ΒΡΟΥΝΕ.
Από την άλλη τα πουλημένα κανάλια με τεράστια ψέματα έλεγαν ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν από αναρχικούς.


Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...