Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Κόλαφος η Πιπιλή για Παπουτσή: «Αυτός δεν έχει δουλέψει ούτε ώρα στη ζωή του»


Κόλαφος η Πιπιλή για Παπουτσή: «Αυτός δεν έχει δουλέψει ούτε ώρα στη ζωή του»
Προειδοποίησε ότι από τη Δευτέρα θα συνεχίσει το θέμα χωρίς να διευκρινίσει με ποιόν τρόπο.
Απασφάλισε κυριολεκτικά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή εναντίον του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή μιλώντας στο «Marconi Radio 96,1 F.M.» του Βόλου και στην εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα» του Αντώνη Κουμιώτη.

Η κα Πιπιλή συνεχίζοντας την κόντρα της με τον κ. Παπουτσή, αποκάλυψε ότι η Ε.Ε. θα χρηματοδοτήσει με 440 εκατομμύρια ευρώ την Τουρκία, ενώ σε εμάς δεν δίνει ούτε ευρώ εξαιτίας του συγκεκριμένου υπουργού.
Μιλώντας με πολύ έντονο και άκρως σκληρό τρόπο, η κα Πιπιλή δήλωσε χαρακτηριστικά πως «έχει το θράσος να βγάλει αυτό τον γελοίο, συμπλεγματικό λίβελο εναντίον μου, υπονοώντας ότι συμμετείχα στο φιλανθρωπικό «Dancing With The Stars», δεν είχε δηλαδή το αντριλίκι να το πει ευθέως…
Την Δευτέρα το συνεχίζω το θέμα. Δεν πρόκειται εγώ να αφήσω την πατρίδα μου στο έλεος ενός επαγγελματία πολιτικού, που, το τονίζω, 30 χρόνια δεν έχει εργαστεί 1 ώρα στην ζωή του, γι’ αυτό και το μόνο που τον απασχολεί είναι το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και το προσωπικό του μέλλον στην αρχηγεία του ΠΑΣΟΚ».
Όπως είπε έχει πλήρη συναίσθηση των λεγομένων της και διευκρίνισε πως δεν τον είπε μόνο ανίκανο, αλλά και επικίνδυνο, ενώ τον κατηγόρησε πως δεν έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή του.
Να θυμίσουμε πως η κ. Πιπιλή είχε ζητήσει από τον κ. Παπαδήμο να απολύσει τον κ. Παπουτσή.
ΠΗΓΗ: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...