Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Κι άλλες περικοπές ΣΟΚ στο ΘΕΜΑ




Κάποιοι ήθελαν το Θέμο Αναστασιάδη νε φιγουράρει στη λίστα επιχειρηματιών που χρωστάει στο δημόσιο. Κι ο καιρός θα δείξει του λόγου το αληθές, μετά τις μειώσεις εν μια νυκτί χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, κατά 10%, των αποδοχών των εργαζομένων, ανεπίσημα κοινοποιήθηκε η βούλησή του για επιπλέον μειώσεις ύψους...



15%! Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο εκπρόσωπος των εργαζομένων της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Η πρώτη μείωση έγινε τον περασμένο Μάιο, όπου οι εργαζόμενοι εντελώς απροειδοποίητα, πηγαίνοντας στο ΑΤΜ την 1η του μήνα να πάρουν τα χρήματά τους είδαν τις αποδοχές τους μειωμένες κατά 10%. Έτσι, νταβατζιλίκι, χωρίς κανείς να τους πει τίποτα.

Και τώρα, που η εφημερίδα βρίσκεται σε περίοδο κερδοφορίας, με τα σαφώς φθηνότερα σε σχέση με τις ταινίες DVD και την προσφορά - που έχει έσοδα - με τα κουπόνια των Carrefour, ο Θεμιστοκλής, επικαλούμενος την οικονομική κρίση θέλει κι άλλες μειώσεις.

Και κάτι αρχίσαμε να θυμόμαστε σιγά - σιγά στο planet-greece για κάτι "μαύρα" εκατ. ευρώ μες σε σακούλα, να... ταξιδεύουν νύχτα μες σε ένα τζιπ! Λέτε να έχουμε καμιά εξέλιξη;

planet-greece.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...