Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Ο Καμίνης αδειάζει τη Διαμαντοπούλου: «200 μαθητές υποσιτίζονταν στην Αθήνα»

Ο Καμίνης αδειάζει τη Διαμαντοπούλου: «200 μαθητές υποσιτίζονταν στην Αθήνα»Σε μια αποκάλυψη, που κάθε φορά που την ακούς σίγουρα σε ανατριχιάζει και σε προβληματίζει, προχώρησε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Όπως είπε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, «σε κάποιες περιπτώσεις παρουσιάστηκαν σε σχολεία περιπτώσεις παιδιών τα οποία δεν σιτίζονταν καλά, με πάρα πολύ διακριτικό τρόπο αυτή τη στιγμή
παρέχει ο δήμος γεύματα σε 200 παιδιά, και στο βαθμό που το φαινόμενο αυτό, πράγμα που απεύχομαι, θα εντείνεται, αυτό θα συνεχίσουμε να το κάνουμε».
Όσον αφορά στα συσσίτια, στο Κέντρο Αστέγων, σημείωσε πως «ο δήμος, προς το παρόν, δίνει 1.200 -ο ίδιος- γεύματα τη μέρα και περισσότερα σε συνεργασία με την Εκκλησία», ενώ «600 οικογένειες κάθε μέρα παίρνουν πράγματα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου».
Μάλιστα, γνωστοποίησε πως «πάρα πολύ σύντομα θα έχουμε να ανακοινώσουμε και κάτι πάρα πολύ μεγαλύτερο σε θέματα προσφοράς πραγμάτων κάθε είδους σε ανθρώπους οι οποίοι τα χρειάζονται».
ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr
Εμείς να υπενθυμίσουμε την απαράδεκτη ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, όταν καταγγέλθηκαν τα πρώτα κρούσματα μαθητών που λιποθυμούσαν από την πείνα, που κατηγορούσε για λαϊκισμό όσους ισχυρίζονταν ότι υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν να φάνε. Και να σταθούμε στην προκλητική παραμονή της κυρίας Διαμαντοπούλου στο Υπουργείο Παιδείας. Μίας υπουργού που άφησε τα σχολεία χωρίς βιβλία και ψευδόταν δημοσίως για τους υποσιτισμένους μαθητές της πρωτεύουσας.
Αυτή η απαράδεκτη κυρία συνεχίζει να διαχειρίζεται την Παιδεία των Ελλήνων… Ποιος θα την παραιτήσει επιτέλους, αφού δεν έχει την ευθιξία να σηκωθεί και να φύγει από μόνη της αναλαμβάνοντας τις ευθύνες της επιτέλους ως αποτυχημένη και ψεύτρα;
Η φωτογραφία είναι από την προηγούμενη γερμανική κατοχή της πατρίδας μας (β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος), όταν και τότε τα παιδιά πεινούσαν και στα σχολεία έδιναν συσσίτια. Για να μη ξεχνιόμαστε!…
λινκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...