Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Να μας έρχεσαι κάθε μέρα, έτσι για να μας φιάχνεις το κέφι.......

Μόσιαλος: «Κυβέρνηση Παπαδήμου μέχρι το 2013»

Μόσιαλος: «Κυβέρνηση Παπαδήμου μέχρι το 2013»
Τη δική του άποψη για τα σενάρια διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ έδωσε ο βουλευτής Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, υποστηρίζοντας πως «όταν ψάχνουμε σενάρια συνωμοσίας, χάνουμε την ουσία της πολιτικής».

Ο κ. Μόσιαλος επισήμανε ότι ο ίδιος, ο κ. Ραγκούσης, ο κ. Λοβέρδος και η κ. Διαμαντοπούλου είχαν έντονη μεταρρυθμιστική προσπάθεια και στήριξαν το κυβερνητικό έργο, ενώ το ίδιο διάστημα δεν υπήρχε αντίστοιχη στήριξη του κυβερνητικού έργου από άλλους υπουργούς και βουλευτές. «Τώρα κάποιοι ανακαλύπτουν ότι υπονομεύτηκε ο πρωθυπουργός. Αυτό είναι ειρωνεία» δήλωσε εμφατικά.
«Δεν υπήρχαν σημαντικές αντιδράσεις σε σημαντικές μεταρρυθμιστικές προσπάθειες; δεν το βλέπαμε; Να δούμε τα θέματα ουσιαστικής πολιτικής και να αφήσουμε τα σενάρια συνωμοσίας» σημείωσε και πρόσθεσε πως «τον Ιούνιο υπήρχαν προϋποθέσεις για συγκυβέρνηση, πόσω μάλλον τώρα».
Ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ επέμεινε στη θέση του ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου πρέπει να συνεχίσει το έργο της τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο ή ακόμη και το 2013.
Κύριε Μόσιαλε γιατί να μείνει η κυβέρνηση Παπαδήμου μόνο μέχρι το 2013 και όχι μέχρι το… 2020 να κλείσει και μια ολόκληρη εφταετία; Επειδή δεν πρόκειται να ξαναδείτε βουλευτική καρέκλα (υπουργική ούτε λόγος να γίνεται) δεν σημαίνει πως πρέπει να μας κάνετε υποδείξεις για τα όνειρα και τις ελπίδες σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...