Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

H γαλλογερμανική παράγγα στέρησε από τον έντιμο και πάλλευκο Ολυμπιακό τη πρόκριση




ΜΑ τι κάνει επιτέλους ο Μισέλ Πλατίνι; Μια εισαγγελέας σαν την Παπανδρέου δεν υπάρχει στην Ευρωπαϊκή Ενωση; Τι κάνουν η Ιντέλιτζεντ Σέρβις και η Ιντερπόλ; Δεν υπάρχει αστυνομία στην Ευρώπη; Δεν υπάρχουν διωκτικές αρχές; Δεν υπάρχουν κοριοί και συστήματα παρακολούθησης; Δεν υπάρχουν βαλιτσάκια; Τα έχει ισοπεδώσει όλα ο γερμανογαλλικός άξονας;
Η ανίερος συμμαχία Μέρκελ - Σαρκοζί; Μα πού πάει τέλος πάντων η Ευρώπη; Ολα τα αντέχει ο Ελληνας. Αντεξε τετρακόσα χρόνια σκλαβιάς των Τούρκων.
Αντεξε τη γερμανική Κατοχή. Αντέχει εδώ και δύο χρόνια τα μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα και τα εφαρμοστικά.
Αντέχει ακόμα και να βλέπει υπουργούς τον Αδωνι, τον Βορίδη και τον Αστέριο Ροντούλη.
Αντέχει να μαθαίνει κάθε βράδυ τις ειδήσεις από τον Μανώλη Καψή.

Αντέχει να τον έχουνε ξεπατώσει στις μειώσεις μισθών και συντάξεων και στις αυξήσεις προϊόντων και υπηρεσιών.
Αντέχει την ταπείνωση και τον εξευτελισμό της ανεργίας.
Αντέχει να του πίνουν το αίμα στα τοκοχρεολύσια.
Δεν αντέχει με τίποτα όμως το άσος ημίχρονο - διπλό τελικό στο Ντόρτμουντ - Μαρσέιγ.
Αυτά είναι ελληνικές πατέντες.
Αυτές οι ομορφιές είναι για να γίνονται στην ελληνική Σεγούντα Ντιβισιόν.
Στο Ηλιούπολη - Λεβαδειακός και σε καλή μεριά τα λεφτά που αρμέξαμε από τα κορόιδα στα ανταλλακτήρια. Αυτά είναι για μάγκες επιπέδου Τσακογιάννη και Κομπότη. Οχι να τα κάνουν σε τα μας οι κουτόφραγκοι και να πετάνε έξω από το Τσάμπιονς Λιγκ την Ολυμπιακάρα.
Τα παιδιά των Ολυμπιακών δεν τα σκέφτηκε κανένας; Πώς πήγανε στα σχολεία τους την Τετάρτη το πρωί; Πικραμένα και μελαγχολικά. Το σοκ ήταν τεράστιο.
Ο Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου να συντρίβει τα δεύτερα της Αρσεναλ και την ίδια ώρα τα πρώτα της Ντόρτμουντ να χάνουν από τη Μαρσέιγ. Κι ο ΟΗΕ με το Συμβούλιο της Ευρώπης να νίπτουν τας χείρας τους σαν Πόντιοι Πιλάτοι. Τι κάνει ο έχων την ιδιότητα του πλανητάρχη Μπαράκ Ομπάμα; Μόνο με τον Χουσεΐν και τον Καντάφι ξέρει να τα βάζει; Αν αυτοί έκαναν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, Ντόρτμουντ και Μαρσέιγ εγκλημάτησαν εις βάρος της Ελλάδας. Η σιωπή του σημαίνει συγκάλυψη και συνενοχή. Απέναντι στη γαλλογερμανική παράγκα που στέρησε από τον έντιμο και πάλλευκο Ολυμπιακό την πανάξια πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η γαλλογερμανική συμμαχία αποκαλύφθηκε πλήρως
ΟΥΑΙ υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές. Που δήθεν κόπτεσθε υπέρ του ευ αγωνίζεσθαι. Και κλείνετε τα μάτια μπροστά σ' αυτό το έγκλημα που έγινε κατά του ποδοσφαίρου. Κι όχι μάλιστα από τίποτα παρασιτικά στοιχεία του περιθωρίου και του υπόκοσμου. Σε επίπεδο αρχηγών κρατών έγινε ό,τι έγινε στο Ντόρτμουντ - Μαρσέιγ. Μέρκελ και Σαρκοζί, αφού έχουν ταπεινώσει και εξευτελίσει την Ελλάδα σαν χώρα, θέλησαν να στερήσουν από εκατομμύρια Ελληνες τη χαρά της πρόκρισης στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
Και να την προσφέρουν με δόλιο τρόπο στους Πουρκουάδες της Μαρσέιγ. Ειδικά οι Γερμανοί ποτέ δεν έχουν ξεχάσει τη μεγαλειώδη αντίσταση του ελληνικού λαού στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ποτέ δεν έχουν ξεχάσει την πανωλεθρία των αλεξιπτωτιστών τους στη λεβεντομάνα Κρήτη. Τον Γοργοπόταμο. Και παίρνουν με κάθε τρόπο την εκδίκησή τους μισόν αιώνα μετά. Κι όχι μόνο μας βρίζουν και μας κοροϊδεύουν για τεμπέληδες, ακαμάτηδες και μπαταχτσήδες, αλλά μοντάρουν και τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια:
Ανάθεμα την ώρα, κατάρα τη στιγμή, 'βγάλαν έξω από το Τσάμπιονς Λιγκ οι εχθροί μας το γελαστό παιδί. Το δαφνοστεφανωμένο έφηβο. Πώς είναι δυνατόν με εννιά βαθμούς ο ΑΠΟΕΛ να τερματίζει πρώτος στον όμιλό του κι ο Ολυμπιακός με εννιά επίσης βαθμούς τρίτος; Τι μαθηματικά του κώλου είναι αυτά; Το σκάνδαλο είναι προφανές και τεράστιο. Η γαλλογερμανική συνωμοσία έχει αποκαλυφθεί πλήρως. Πουτάνα το έκαναν το Τσάμπιονς Λιγκ Ντόρτμουντ και Μαρσέιγ. Ρόμπα ξεκούμπωτη.
Με αρχιμάγειρα τον Πλατινί. Γάλλος ο Μισέλ, γαλλική ομάδα η Μαρσέιγ, έγινε η δουλειά όπως λένε και οι Αλβανοί τάτσι μίτσι κότσι. Μαύρη σελίδα στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είναι το Ντόρτμουντ - Μαρσέιγ 2-3. Και η 6η Δεκεμβρίου 2011 αποφράδα ημέρα. Οι Ελληνες όμως ποτέ δεν απογοητεύονται, ποτέ δεν υποτάσσονται και ποτέ δεν το βάζουν κάτω. Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικιά μας θα είναι η πρόκριση. Ζήτω η Ελλάδα. Ζήτω το έθνος. Ζήτω ο Ολυμπιακός.
sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...