Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012

Όταν ο Θάνος Πλεύρης παριστάνει τον «πατριώτη»


Όταν ο Θάνος Πλεύρης παριστάνει τον «πατριώτη»Ο ψευδο-πατριωτισμός είναι όντως το καταφύγιο των (πολιτικών) απατεώνων, για να παραφράσουμε τον Σάμουελ Τζόνσον. Απόδειξη τρανή ο Θάνος Πλεύρης. Ο βουλευτής του πατριδοκάπηλου ΛΑ.Ο.Σ., ο άνθρωπος που έχει ψηφίσει τα μνημόνια και την εθνική προδοσία, ο ίδιος που στηρίζει την κυβέρνηση του μεταβατικού τραπεζίτη, φοβούμενος μη χάσει την εκλογική του πελατεία, προσπαθεί να βρει κάτι να το «παίξει» πατριώτης. Και αφού δεν του έχει απομείνει σχεδόν τίποτα, καταφεύγει στις αναδημοσιεύσεις στο blog του άρθρων για το μεταναστευτικό.

Λες και μπορεί να πείσει κανένα λογικό άνθρωπο ότι με κορώνες εναντίον της λαθρομετανάστευσης αγαπά την Ελλάδα και νοιάζεται για τον τόπο. Εάν νοιαζόταν για την Ελλάδα δεν θα ήταν βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Θα είχε προτιμήσει να παραιτηθεί παρά να ψηφίσει το μνημόνιο. Θα προτιμούσε να είχε φύγει από τη βουλή από το να βλέπει την πατρίδα του να γίνεται προτεκτοράτο! Αλλά από τους ιδεολογικούς απογόνους των «ταγμάτων ασφαλείας» τι μπορεί να περιμένει κανείς;
Οι πατριώτες Πλεύρη πολεμάνε τους ξένους ιμπεριαλιστές, που ευθύνονται για τα περισσότερα δεινά των ανθρώπων, όπως η λαθρομετανάστευση. Δεν είναι υπάκουοι εκτελεστές και νομοθέτες των αλλότριων επιθυμιών!
λινκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...