Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

Η σφαγή συνεχίζεται: Ακόμη ένας Έλληνας νεκρός από Αλβανούς «οικονομικούς μετανάστες»


ImageΑκόμη ένα αιματηρό περιστατικό με δολοφονία Έλληνα από αλλοδαπούς «οικονομικούς μετανάστες» εξιχνίασε το τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης. Πρόκειται για τη δολοφονία ενός 77χρονου σε οικία στα Βούρβουρα Αρκαδίας.
Η ληστεία που είχε προηγηθεί και κατέληξε στη δολοφονία του άτυχου Έλληνα πραγματοποιήθηκε από τέσσερις Αλβανούς, «οικονομικούς μετανάστες». Πιο συγκεκριμένα ο 35χρονος Αλβανός (ο οποίος και συνελήφθη) μαζί με τους
άλλους τρεις συνεργούς του, στις 4-9-2011 το βράδυ, στα Βούρβουρα Αρκαδίας, μπήκαν στο σπίτι που διέμενε ο 77χρονος ημεδαπός μαζί με την 79χρονη σύζυγο του και τους ακινητοποίησαν. Επιπλέον οι δράστες χτύπησαν τον 77χρονο, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του.
Σε βάρος ενός εκ των τριών ατόμων, που δεν έχουν συλληφθεί, εκκρεμούν δύο (2) εντάλματα σύλληψης για ληστεία και ληστεία με ανθρωποκτονία, καθώς και δύο (2) καταδικαστικές αποφάσεις.
Τι μπορεί να πει κανείς για το παράλογο αυτό της κατάστασης; Με τι λόγια θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να περιγράψει αυτή την αδιανόητη πλην όμως πραγματικότητα που ζει ο Έλληνας πολίτης ο οποίος σφαγιάζεται σχεδόν καθημερινά από αλλοδαπούς χωρίς να αντιδρά ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και το ΑΜΕΑ κράτος που τον αφήνει έρμαιο στην κάθε ληστρική και δολοφονική επιδρομή.
Μόλις την περασμένη  Κυριακή ακόμη ένας 67χρονος Έλληνας δολοφονήθηκε από αλλοδαπούς στην Αυλίδα όταν αυτοί εισέβαλλαν σε οικία. Τα τελευταία δέκα χρόνια τουλάχιστον 1400 συμπολίτες μας έχουν πέσει θύματα δολοφονιών από αλλοδαπούς, αλλά παρόλα αυτά κανείς δεν ενδιαφέρεται.
Και όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται αντίθετα η μάστιγα του «πολυπολιτισμού» και της λαθρομετανάστευσης προπαγανδίζεται από αυτό το ίδιο το κράτος σε μια ανίερη συμμαχία - συνεργασία με τις γνωστές αριστερές δυνάμεις.
Ο Ελληνικός λαός ομοιάζει ως κοπάδι προβάτων που θυσιάζονται σε κάποια  σκοτεινή τελετή της νέας τάξης πραγμάτων και που όλοι (ΜΜΕ, κυρίαρχα κόμματα και «οργανώσεις») του επιβάλλουν τη σιωπή   σε κάθε απόπειρα αντίδρασης. Πρέπει αγόγγυστα να δεχθεί τη μοίρα του λένε, στο όνομα του «πολυπολιτισμού».
Και να μην λησμονήσουμε βέβαια το γεγονός ότι το επίσης ΑΜΕΑ υπ. ΔΔΑΔΙ σχεδιάζει την απελευθέρωση τουλάχιστον 1500 κρατουμένων από τις φυλακές, αλλά και την περίφημη  δήλωση της «δεκαετίας» του πρώην πρωθυπουργού ΓΑΠ, (Δεκέμβριος 2010), «ότι την ώρα που οι άλλες χώρες διώχνουν τους ρομά και τους μετανάστες εμείς τους ανοίγουμε τις πόρτες»(!).
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...