Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

Έκλαψαν μέντες οι Τροικανοί στο Χίλτον! Ζητούσαν πανικόβλητοι αστυνομικές ενισχύσεις σε μια κολασμένη πόλη... 
 
Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί η πρωινή συγκέντρωση που πραγματοποιούσαν μέλη του ΠΑΜΕ έξω από το ξενοδοχείο Hilton στο κέντρο της Αθήνας. Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο διαμένει το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας. Τα μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν  από νωρίς το πρωί και διαμαρτυρήθηκαν για τα νέα προωθούμενα μέτρα και την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού.

Νωρίτερα ζητήθηκε η παρέμβαση του εισαγγελέα προκειμένου τα μέλη της Τρόικας που παρέμεναν στο ξενοδοχείο να εξέλθουν.

Τα πανό που είχαν υψώσει μπροστά στο ξενοδοχείο έγράφαν: ''Μπορούμε και χωρίς αυτούς'' και ''Έξω η τρόικα από την Ελλάδα'', ενώ σε μια κίνηση συμβολικού χαρακτήρα κατέβασαν τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ήταν τοποθετημένη στην είσοδο και την έκαψαν.


Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ αναφέρει ότι η κινητοποίηση γίνεται για να διατρανωθεί «η οργή και η αγανάκτηση εναντίον όσων καταδυναστεύουν τη ζωή μας, εναντίον όσων λεηλατούν το εισόδημά μας, εναντίον όσων καταδικάζουν εμάς και τα παιδιά μας στην πείνα και την ανεργία».

Καλεί ακόμη «τα συνδικάτα, κάθε εργαζόμενο, κάθε εργαζόμενη, να αποφασίσουν άμεσα νέες απεργιακές κινητοποιήσεις, για να παρεμποδιστούν κυβέρνηση, εργοδότες και τρόικα να πάρουν τα νέα μέτρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...