Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Θρήνος στη Συγγρού- Δεν έβγαλε φωτογραφία με τον Σαμαρά ο Πούτιν


"Ο Πούτιν, λοιπόν, υποδέχθηκε τον πρόεδρο της ΝΔ στο προσωπικό του γραφείο στο Κρεμλίνο μπροστά στο τζάκι, ενώ ζήτησε να μην υπάρχουν φωτογράφοι ή δημοσιογράφοι, ώστε η συζήτηση με τον Μεσσήνιο αρχηγό να είναι εμπιστευτική και ειλικρινής. Η κίνηση αυτή ήταν εκτός πρωτοκόλλου, γεγονός που δείχνει την σημασία που ήθελε να δώσει ο ισχυρός Ρώσος ηγέτης στην συγκεκριμένη συνάντηση" 
Με τέτοιες κι άλλες πολλές μπούρδες "τροφοδοτεί' τα γαλάζια παπαγαλάκια η ομάδα κρούσης της Συγγρού, επιχειρώντας να "κρύψει" το γεγονός ότι ο Σαμαράς επέστρεψε από τη Μόσχα χωρίς ούτε μισή φωτογραφία με τον μεγάλο...δημοκράτη ηγέτη Βλάντιμιρ Πούτιν.
Διαβάζουμε επίσης ότι ο Σαμαράς έπεισε τη Ρωσία να βάλει....ακόμα περισσότερα λεφτά στη βοήθεια του ΔΝΤ προς την Ελλάδα, ότι "ξεπάγωσαν" οι αγωγοί κτλ. Διαβάζουμε μάλιστα εδώ ότι ο Σαμαράς έχει εξασφαλίσει λεφτά κι από τους Κινέζους.
Φαίνεται ότι όλοι ξέχασαν ότι ο Αντώνης Σαμαράς ήταν αυτός που -σύμφωνα με τα Wikileaks- υποσχέθηκε στην Αμερικανική Πρεσβεία να ακυρώσει δυο ελληνορωσικές συμφωνίες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...