Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Εαν ο Παπανδρέου εξακολουθεί να φοράει παντελόνια δεν πρέπει να ψηφίσει το "Δεύτερο Μνημόνιο" που χαρίζει τις Τράπεζες στους Τραπεζίτες και τους νταβατζήδες που ο ίδιος κατήγγειλε!...




 

«Όσον αφορά στο κεφάλαιο για τις Τράπεζες, αναφέρεται σαφώς ότι όσες κριθούν βιώσιμες (viable) μετά το κούρεμα, η κεφαλαιακή τους ενίσχυση θα γίνει με έκδοση προνομιούχων μετοχών που σημαίνει ότι η διοίκησή τους δεν θα περάσει σε δημόσιο έλεγχο.»


Aυτή η αναφορά στο λεγόμενο «Δεύτερο Μνημόνιο» το κάνει απαγορευτικό για ψήφιση τόσο από τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, όσο και από τους βουλευτές του Κινήματος που φοράνε ακόμη παντελόνια.

Τι λέει με απλά λόγια ο καλλιτέχνης της Τρόικας;

Ότι οι ελληνικές Τράπεζες που πήραν ένα σκασμό λεφτά από τα πακέτα στήριξης-δεκάδες δις ευρώ-και θα λάβουν και άλλα τόσα θα εξακολουθήσουν να παραμένουν στον έλεγχο των Τραπεζιτών οι οποίοι είναι κώλος και βρακί με πολλούς από τους ξιπασμένους επιχειρηματίες των ΜΜΕ οι οποίοι έκαναν τη πιάτσα μπουρδέλο.

Πρόκειται για χατήρι των gay Τροικανών και του ανεκδιήγητου διδύμου Παπαδήμο-Βενιζέλου στους νταβατζήδες και Τραπεζίτες, οι οποίοι σύμφωνα με τον ισχυρισμό του Γιώργου Παπανδρέου, ήταν εκείνοι που τον έρριξαν.

Καλούμε λοιπόν τον Παπανδρέου, εάν φοράει παντελόνια, να βγει ανοιχτά και να πει ότι θα καταψηφίσει αυτό το χυδαίο έκτρωμα και να ζητήσει να πάμε σε δημοψήφισμα εδώ και σήμερα ώστε να αποφασίσει ο λαός.

Εάν ο Παπανδρέου εξακολουθεί να φοράει παντελόνια και αν δεν τον «κρατάνε» κάποιοι με στοιχεία σε βάρος του να βγει και να καταγγείλει αυτή τη μεγάλη πουστιά-ανάμεσα στις πολλές άλλες-που παραμονεύουν στο «Δεύτερο Μνημόνιο» που φέρει τη συμβολή και του Μεξικάνου επιβήτορα!...
λινκ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...