Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

"Κηδεία " του Παπανδρέου πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα
 ImageΣε ρυθμούς καρναβαλιού από χθες η Πάτρα. Οι κάτοικοι της πόλης αποφάσισαν να ανοίξει η αυλαία του φετινού καρναβαλιού με άκρως σατυρικό τρόπο. Με περίσσια διάθεση και χιούμορ αποφάσισαν να τελέσουν την... κηδεία του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.


Όπως διαβάζουμε από τα site της πόλης η «κηδεία» έγινε με όλες τις τιμές που αρμόζουν σε έναν πρωθυπουργό... Ντύνοντάς τον με αμερικάνικη σημαία και όχι ελληνική, οι πολίτες εκφράζουν για ακόμη μία φορά την αγανάκτισή τους στην πολιτική που ακολουθήθηκε τα τελευταία έτη.

Επρόκειτο φυσικά για ένα μακάβριο αστείο των πατρινών καρναβαλιστών, οι οποίοι έφτιαξαν το ομοίωμα του Γιώργου Παπανδρέου, το έβαλαν μέσα σε ένα φέρετρο και τοιχοκόλλησαν παντού κηδειόχαρτα που έγραφαν: «Πέθανε ο Θείος... Σήμερα κηδεύουμε τον τρισκατάρατο ΓΑΠ. Για καλή μας τύχη έφυγε από την πολιτική σκηνή. ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ: ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΔΝΤ».

Θα υπενθυμίσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ και η οικογένεια Παπανδρέου ειδικότερα είχαν ποσοστά αποδοχής το λιγότερο προκλητικά στην περιοχή της Αχαίας και κινήσεις τέτοιου περιεχομένου θα ήταν αδύνατο να συμβούν σε αλλοτινές εποχές παντοδυναμίας τους χωρίς να κινδυνέψει η σωματική ακεραιότητα αυτών που θα είχαν την ιδέα.Αυτό που φαίνεται είναι ότι οι πολίτες έχουν ξεπεράσει τις ιδεολογικές τους αγκυλώσεις λόγω της επερχόμενης αλλά και συντελούμενης καταστροφής και το ένστικτο της αυτοσυντήρησής  τους επιβάλλει νέα όρια  αντίληψης.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...