Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Αποχώρηση Κουρουμπλή - Παπαδημούλη από την Εξεταστική

 
 
Την αποχώρησή τους από την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το έλλειμμα του 2009 ανακοίνωσαν οι βουλευτές Δημήτρης Παπαδημούλης και Παναγιώτης Κουρουμπλής, με επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Επιτροπής, κ. Χρήστο Πρωτόπαπα.

Οι δύο βουλευτές είχαν προαναγγείλει την απόφασή τους αυτή, θεωρώντας ότι οι εργασίες της εν λόγω επιτροπής οδηγούνται σε μεγαλοπρεπές φιάσκο.

«Οι συμπεριφορές και τα μικροπολιτικά παιχνίδια σκοπιμότητας της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, όπως αυτά κλιμακώθηκαν τις τελευταίες ημέρες, με αποκορύφωμα την άρνηση των πρώην υπουργών της ΝΔ να προσέλθουν καν στην Επιτροπή, δικαιώνουν πλήρως τις αρχικές μας επιφυλάξεις» αναφέρουν οι δύο βουλευτές και δυστυχώς, συνεχίζουν, «οδηγούν την εξεταστική επιτροπή για το έλλειμμα του 2009 σε ένα ακόμη μεγαλοπρεπές φιάσκο».

«Είναι προφανές» καταλήγουν οι κ.κ. Παπαδημούλης και Κουρουμπλής, «ότι αυτές οι μικροπολιτικές επιλογές των δύο κομμάτων που είναι συνυπεύθυνα τόσο για το έλλειμμα του 2009, όσο και για το "μαγείρεμα" των στοιχείων, για τους 9 πρώτους μήνες η Νέα Δημοκρατία, για τους τελευταίους 3 μήνες το ΠΑΣΟΚ, στερούν πλέον από οποιοδήποτε νόημα την περαιτέρω συμμετοχή μας στις εργασίες της».
http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...