Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Η απάντηση του Πάνου Καμμένου στην αθλιότητα της εφημερίδας “Δημοκρατία”. (Στο σπίτι του Ντε Λα Ρουά, μιλάνε για ελικόπτερα!)

20120324-085037.jpg 

Το δικό μας σχόλιο: Είναι κρίμα για την μοναδική εφημερίδα που προάσπιζε το δίκαιο της πατρίδας να γίνεται μοχλός μετάδοσης τέτοιων αθλιοτήτων. Πιστεύαμε ότι η εμφάνιση ολοσέλιδων διαφημίσεων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου θα επηρέαζε ως τον βαθμό απόκρυψης του σκανδάλου “πράσινη ανάπτυξη”. Δεν θα γινόταν εφαλτήριο λάσπης.
Λάσπη που έχει δεχτεί παλαιότερα και το Ολυμπία από εκβιαστές με “χορηγία”.


Επειδή οι καταστάσεις οξύνονται μαζί με τον κίνδυνο για την πατρίδα. Επειδή οι διοικητές που διασπαθίζουν δημόσιο χρήμα με φόντο τον κρεμασμένο μεροκαματιάρη στην σκιά του οποίου στέκεται βουρκωμένο το 7χρονο παιδί του, θα συνθλιβούν απο τα “θύματα” όπως ο Τοπάλ Οσμάν…
…επειδή η προδοσία της Ελλάδας για να καλυφθούν τα ινστιτούτα της Ελβετίας οδηγεί μαθηματικά σε Γουδή, σταθείτε στο ύψος σας. Όσα και να είναι τα οφέλη, δεν θα φτάσουν αυτά που θα έχετε εάν συνεχίσετε την πατριωτική σας στάση. Μην φλερτάρετε με τον ρόλο του Ντε Λα Ρουά, οι θέσεις στα ελικόπτερα είναι ήδη πιασμένες.

Δείτε και την απάντηση Καμμένου: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Μέχρι σήμερα για τη λάσπη, χρησιμοποιούσαν τους ανεμιστήρες.
Τώρα οι λασπολόγοι χρησιμοποιούν τους έλικες των ελικοπτέρων.
Η ιστοσελίδα της Λέσχης Δεκελείας, το ελικόπτερο που ονοματίζεται στο δημοσίευμα, το αναφέρει ως ένα από τα ενταγμένα, στο δυναμικό του, σκάφη.
Είναι ένα από τα ελικόπτερα, νηολογίου ΥΠΑ που χρησιμοποιούνται για την εκπαίδευση πιλότων όπως έκανα και εγώ.
Όλες οι πτήσεις είναι καταγεγραμμένες στην ΥΠΑ και γι’ αυτές υπάρχει ενοικιαστήριο συμβόλαιο και αποδεικτικό πληρωμής.
Πιό συγκεκριμένα, στις 05.06.2006 αυτό το ελικόπτερο ενοικιάστηκε για 100 ώρες πτήσης προς 20.000 ευρώ + ΦΠΑ, που πληρώθηκαν από τον τραπεζικό μου λογαριασμό.
Όπως προβλέπουν οι διαδικασίες, λόγω αυτού του συμβολαίου και κυρίως για να χρεωθεί κάποιος την ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, οι μετοχές της εταιρίας μεταβιβάστηκαν προσωρινά στην εταιρία FlyFreedom με εγγυητή τον πατέρα μου Ηλία Καμμένο, που έκανε και χρήση του μέσου.
Αυτονόητο είναι ότι με το τέλος των ωρών πτήσης, ελικόπτερο και μετοχές της εταιρίας, γύρισαν πίσω στους ενοικιαστές-ιδιοκτήτες.
Από κει και πέρα, για να προσγειώσω τους πανικοβλημένους πληροφοριοδότες σας στην πραγματικότητα που θα αντιμετωπίσουν, εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα φροντίσουμε την επομένη των εκλογών κανένα ελικόπτερο να μην απογειωθεί μεταφέροντας εκείνους που θα πρέπει να μείνουν εδώ για να αποδώσουν λογαριασμό.
Αυτό είναι υπόσχεση.
http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...