Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Τι είναι αυτός ο Μυτιληναίος και τον έχετε στα ώπα ωπα κύριοι; Γιατί να τον πληρώσει ο λαός; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Βουλή: Νομοσχέδιο σκάνδαλο με Μυτιληναίο – Παπακωνσταντίνου 

Βουλή: Νομοσχέδιο σκάνδαλο με Μυτιληναίο - Παπακωνσταντίνου
Εκ του πονηρού αλλαγή του ονόματος του Ειδικού Τέλους ΑΠΕ (Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας).

Ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, με τροπολογία που συζητείται σήμερα στη Βουλή, μεθοδεύει την αλλαγή της ονομασίας του Ειδικού Τέλους Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας σε «Ειδικό Τέλος Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή» με ένα και μόνο σκοπό, στο να πετύχουν
μέσω αυτού του λογαριασμού να πληρώνουν το Σκάνδαλο της μονάδας συμπαραγωγής Μυτιληναίου – Αλουμίνιον με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.
Ήδη τα χρήματα του ειδικού λογαριασμού του άρθρου 40 του Νόμου 2773/1999 δεν επαρκούν για την πληρωμή των ΑΠΕ, με αποτέλεσμα ο ΔΕΣΜΗΕ να χρωστά ως γνωστόν δεκάδες εκατομμύρια στους παραγωγούς ΑΠΕ. Τώρα, με το εγκληματικό τέχνασμα, που ετοιμάζουν με την αλλαγή του ονόματος, θα περιμένουν στην ουρά οι παραγωγοί ΑΠΕ να εισπράξει πρώτα ο Μυτιληναίος και μετά αυτοί, ενώ τα χρήματα αυτά θα έπρεπε να πηγαίνουν μόνο στους παραγωγούς ΑΠΕ, όπως γίνεται μέχρι τώρα.
Αν η Βουλή ψηφίσει το σκανδαλώδες άρθρο, θα είναι υπεύθυνη για το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο την περίοδο του μνημονίου, την περίοδο που μείωσαν τις συντάξεις σε επίπεδο πείνας. Ντροπή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...